Intergas HRX

Intergas Verwarming loopt al meer dan 25 jaar voorop in de Hoog Rendement CV-techniek. De Kombi Kompakt HR behoort tot één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. Intergas heeft nu de met de nieuwste HRX wederom de gevestigde orde doorbroken.

In de Kombi Kompakt HRX gaan prestaties, intuïtieve bediening en een eigentijds design hand in hand. In het moderne, compacte designtoestel vindt u tal van unieke innovaties, nog nooit eerder toegepast in CV-ketels.

Intergas HRX warmtewisselaar

De Intergas Kombi Kompakt HRX maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. In de HRX is dit concept in zijn meest ultieme vorm toegepast. Zo zijn zowel het tapwatercircuit als ook het CV-circuit volledig geïntegreerd in de aluminium behuizing

Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met volledig geïntegreerde koperen circuits, zorgt voor een optimalie warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het toepassen van deze technologie maakt een driewegklep overbodig. Het warmtelabyrint dat in de Kombi Kompakt HReco voor ongekende prestaties zorgt is ook toegepast in de warmtewisselaar van de HRX.

Intergas HRX, state-of-the-art

De Kombi Kompakt HRX is voorzien van state-of-the-art elektronica en intern volledig solid state. De gasklep, ontsteking, ventilator en pomp worden rechtstreeks aangestuurd vanuit de elektronica. Hierdoor is het aantal bewegende delen verder afgenomen met een hoge bedrijfszekerheid tot gevolg. Daarnaast zijn de onderdelen voor service en onderhoud nog beter beschikbaar geworden. Meer info ->

Intergas HRX kopen

Eind 2017 zullen de Intergas HRX24 en de HRX30 leverbaar zijn. Het grootste model, de Intergas HRX36, zal wat later op de markt komen. Zodra de HRX leverbaar is, kunt u deze direct bij ons bestellen. Tot die tijd kunt u bij de producten uw e-mailadres achter laten, U zult dan automatisch een mail krijgen zodra de Intergas HRX beschikbaar is. Voor vragen over Intergas CV-ketels kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. In het programma nieuwe CV-ketels van Intergas komt ook de nieuwe Intergas Xtreme serie eind 2017, met als eerste de Intergas Xtreme 36 begin oktober.

Intergas HRX producten

 • € 840,00
  Meer info

  Verkrijgbaar eind 2017. Prijs is een

  Verkrijgbaar eind 2017. Prijs is een richtprijs. De Intergas HRX24 is een CW3 doorstoomtoestel met unieke eigenschappen. De HRX levert een vermogen van 12 kW en is zowel CV-zijdig als tapwaterzijde A-label.

 • € 950,00
  Meer info

  Verkrijgbaar eind 2017. Prijs is een

  Verkrijgbaar eind 2017. Prijs is een richtprijs. De Intergas HRX30 is een CW4 doorstoomtoestel met unieke eigenschappen. De HRX levert een vermogen van 14 kW en is zowel CV-zijdig als tapwaterzijde A-label.

 • € 1.070,00
  Meer info

  Verkrijgbaar eind 2017. Prijs is een

  Verkrijgbaar eind 2017. Prijs is een richtprijs. De Intergas HRX36 is een CW5 doorstoomtoestel met unieke eigenschappen. De HRX levert een vermogen van 16 kW en is zowel CV-zijdig als tapwaterzijde A-label.

Voorzien van touchpanel bediening

Door de opkomst van smartphones en tablets zijn de eisen waaraan een gebruikers interface moet voldoen de afgelopen jaren drastisch veranderd. De Intergas HRX is met zijn volledig geïntergreerde touchpanel de eerste "smart-boiler" op de markt. De bediening van een CV-ketel was nog nooit zo simpel. Een overzichtelijk touchpanel met duidelijke icons maakt de bediening van de HRX eenvoudig en intuïtief.

Intergas Comfort Touch

In combinatie met de Intergas Comfort Touch thermostaat presteert de Kombi Kompakt HRX optimaal. De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruiksgemak. Door gebruik te maken van een touchscreen is de bediening intuïtief en eenvoudig én is de gewenste temperatuur gemakkelijk te verhogen of te verlagen.

De Intergas Comfort Touch is een modulerende kamerthermostaat waarbij gebruik wordt gemaakt van het OpenTherm protocol om het vermogen van het toestel automatisch aan de gewenste warmtebehoefte aan te passen. Hierdoor wordt een zuinige werking van het toestel en thermostaat gegarandeerd. De Intergas Comfort Touch is eenvoudig te combineren met het Intergas Incomfort systeem voor bediening via een smartphone en tablet.

De thermostaat kan eenvoudig worden geinstalleerd en is zowel verkrijgbaar in zwarte als witte uitvoering. De Intergas Comfort Touch is ontworpen vanuit de gedachte dat de thermostaat als interieur element volledig opgaat in zijn omgeving

Scroll