Duurzaam

Of het nu gaat om energie besparen of milieu bewust investeren in duurzame technologie, CVkoopjes is ervaringsdeskundige op het gebied van biomassa installaties, thermische zonne- energie systemen en combinaties hiervan. Verbruikt u veel gas of olie (Mazout) omdat u bijvoorbeeld in het buitengebied woont, informeer naar de mogelijkheden. Wij bieden u de beste producten voor de scherpste prijs met ongeëvenaarde service. Gas of Olie vrij stoken zonder comfort verlies tegen een fractie van de kosten die u eerst had is nu mogelijk dankzij onze geoptimaliseerde systemen en verstand van zaken. Installatie service aanwezig voor Noord Brabant, Zeeland en Zuid Holland.

Duurzaam producten

193 - 194 van 194 │ Producten per pagina:
  • Artikelnr.: 516 000 545 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

    Schuindak installatie. Geschikt voor

    Schuindak installatie. Geschikt voor een huishouden van 6 tot 8 Personen. Inclusief Hygiëne Solarboiler met 2 Warmtewisselaars (art. nr. 516 005 292). Grote flexibiliteit, vermogen, Precizie afwerking, snelle installatie en het gebruik van 100% recyclebare Polymeermaterialen zijn de topeigenschappen van dit Direct-Flow-Systeem.

  • Artikelnr.: 516 000 551 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

    Platdak installatie. Geschikt voor

    Platdak installatie. Geschikt voor een huishouden van 6 tot 8 Personen. Inclusief Hygiëne Solarboiler met 2 Warmtewisselaars (art. nr. 516 005 292). Grote flexibiliteit, vermogen, Precizie afwerking, snelle installatie en het gebruik van 100% recyclebare Polymeermaterialen zijn de topeigenschappen van dit Direct-Flow-Systeem.

Scroll