Collectoren en buffer tanks producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: 516 005 200 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Boiler speciaal voor warmtepompen in

  Boiler speciaal voor warmtepompen in combinatie met andere warmtebronnen zoals bijvoorbeeld Solarinstallaties. Gemaakt van dubbel geëmailleerd staal, standaard met Magnesiumanode en thermometer.

 • Artikelnr.: 60.10.279 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Duurzaam tapwaterstation met een

  Duurzaam tapwaterstation met een tapvermogen van 25 liter per minuut. De warmwater temperatuur wordt elektronisch geregeld. Uiterst krachtige circulatiepomp waardoor 25 liter tapwater per minuut haalbaar is en bovendien is het station eenvoudig te monteren. Inclusief isolatiebehuizing.

 • Artikelnr.: 516 005 190 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Boiler speciaal voor warmtepompen in

  Boiler speciaal voor warmtepompen in combinatie met andere warmtebronnen zoals bijvoorbeeld Solarinstallaties. Gemaakt van dubbel geëmailleerd staal, standaard met Magnesiumanode en thermometer.

 • Artikelnr.: 516 005 299 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Het buffersysteem met

  Het buffersysteem met voorrangschakelingen slaat de energie in lagen op, hierdoor kunnen de bijdrages van verschillende warmtepompen worden verenigd, en op elk moment voor verschillende toepassingen worden aangesproken.

 • Artikelnr.: 516 005 202 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Warmwateropslag met geïntegreerde

  Warmwateropslag met geïntegreerde buisslang, conform DIN 4708. Voor verwarming van proceswater in combinatie met verwarmingsketels, lage temperatuur verwarmingssystemen en Solarinstallaties.

 • Artikelnr.: 516 005 170 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Warmwaterboiler met 3 geïntegreerde

  Warmwaterboiler met 3 geïntegreerde buisspiralen. Ter verwarming van proceswater of in combinatie met verwarmingketels, lage temperatuur verwarmingsystemen en Solarinstallaties. Ter verwarmingondersteuning, ideaal bij vloerverwarming (buisspiraal voor retourstroom).

 • Artikelnr.: 516000440 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Het OEG 2Plus schuindakpakket is een

  Het OEG 2Plus schuindakpakket is een zeer duurzame warm-tapwater oplossing geschikt voor een gemiddeld huishouden (2-3 personen). Met de zon water opwarmen is een uitstekende manier om energie te besparen. Dit 2Plus solarpakket is goed voor een Solardekking van 50 á 60% en heeft daarom een goede balans op investering en opbrengst. Daarbovenop kunt u subsidie krijgen op dit pakket.

 • Artikelnr.: 60.10.280 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Duurzaam tapwaterstation met een

  Duurzaam tapwaterstation met een tapvermogen van 33 liter per minuut. De warmwater temperatuur wordt elektronisch geregeld. Uiterst krachtige circulatiepomp waardoor 33 liter tapwater per minuut haalbaar is en bovendien is het station eenvoudig te monteren. Inclusief isolatiebehuizing.

Scroll