Honeywell Evohome

Honeywel Evohome zoneregeling is dé sleutel tot een succesvolle, comfortabele en energie besparende klimaat regeling voor woning en leef omgeving. Het verdelen van ruimtes in zones, en deze op basis van temperatuur / comfort wens kunnen regelen, zorgt ervoor dat er niet onnodig energie verbruikt wordt voor ruimtes waar niemand aanwezig is.

Honeywell Evohome zoneregeling

Honeywel Evohome zoneregeling geeft de vrijheid om per zone de temperatuur instelling op elke gewenst tijdstip te regelen. De woonkamer op comfort temperatuur wanneer daar gebruik van gemaakt wordt, de slaapkamers op minimaal of niet verwarmen bij afwezigheid en een wenselijke temperatuur bij slapen gaan. En de studie of kinderkamers op comfort wanneer zij uit school komen. Kortom, het kan allemaal en is super eenvoudig te bedienen.

Een keer eerder thuis, geen probleem. Met een simpele bediening wordt via het centrale bedieningspaneel direct de zone geselecteerd die snel verwarmd moet worden. Zo zijn er tal van functies die snel, makkelijk en gebruiksvriendelijk te selecteren zijn. Natuurlijk ook het bedienen op afstand via tablet of smartphone.

Honeywell Evohome kopen

Met honeywell zoneregeling haalt u het beste op het gebied van zoneregeling in huis. Zelf lerend, makkelijk te bedienen en volledig uitbreidbaar met tal van toepassingen en extra mogelijkheden.

Honeywell Evohome kopen doet u eenvoudig en snel bij CVkoopjes.nl. Als officieel Evohome ambassadeur kunnen wij tevens uw garantie uitbreiden naar 5 jaar. Vraag naar de voorwaarden.

Honeywell Evohome producten

17 - 24 van 40 │ Producten per pagina:
 • Artikelnr.: ATF800 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Honeywell Evohome Wifi

  Honeywell Evohome Wifi tafelstandaard met ingebouwde oplader.

 • Artikelnr.: SI800MS Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Honeywell Evohome draadloze

  De Honeywell Evohome draadloze binnensirene geeft een binnenalarm wanneer het alarm getriggerd wordt. Het volume is desgewenst in te stellen tussne 95dB(A) tot 120 dB(A).

 • Artikelnr.: ATF600 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Honeywell Evohome Wifi wandbeugel

  Honeywell Evohome Wifi wandbeugel met ingebouwde oplader.

 • Artikelnr.: IRPI8EZS Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Evohome draadloze en

  De Evohome draadloze en huisdierimmune bewegingssensor is voorzien van een hoogwaardige lens en werkt door middel van warmtedetectie en passief infrarood. De sensor detecteert huisdieren tot 36 kilo en vermindert hiermee de kans op vals alarm met dank aan huisdieren.

 • Artikelnr.: ATP924G3010 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Bespaar op uw energie kosten door

  Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi 4 Zone pakket biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met aan/uit aansturing.

 • Artikelnr.: DO8EZS Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Evohome draadloze deur- en

  De Evohome draadloze deur- en raamsensor werkt door middel van een magnetische sensor en geeft waarschuwingen bij het openen van deuren of ramen.

 • (1)
  Artikelnr.: ATP954M3020 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Bespaar op uw energie kosten door

  Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi 4-Zone pakket biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met Opentherm aansturing.

 • Artikelnr.: ATP928G3074 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Bespaar op uw energie kosten door

  Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi Single Zone biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met Opentherm aansturing.

Scroll