Honeywell Evohome

Honeywel Evohome zoneregeling is dé sleutel tot een succesvolle, comfortabele en energie besparende klimaat regeling voor woning en leef omgeving. Het verdelen van ruimtes in zones, en deze op basis van temperatuur / comfort wens kunnen regelen, zorgt ervoor dat er niet onnodig energie verbruikt wordt voor ruimtes waar niemand aanwezig is.

Honeywell Evohome zoneregeling

Honeywel Evohome zoneregeling geeft de vrijheid om per zone de temperatuur instelling op elke gewenst tijdstip te regelen. De woonkamer op comfort temperatuur wanneer daar gebruik van gemaakt wordt, de slaapkamers op minimaal of niet verwarmen bij afwezigheid en een wenselijke temperatuur bij slapen gaan. En de studie of kinderkamers op comfort wanneer zij uit school komen. Kortom, het kan allemaal en is super eenvoudig te bedienen.

Een keer eerder thuis, geen probleem. Met een simpele bediening wordt via het centrale bedieningspaneel direct de zone geselecteerd die snel verwarmd moet worden. Zo zijn er tal van functies die snel, makkelijk en gebruiksvriendelijk te selecteren zijn. Natuurlijk ook het bedienen op afstand via tablet of smartphone.

Honeywell Evohome kopen

Met honeywell zoneregeling haalt u het beste op het gebied van zoneregeling in huis. Zelf lerend, makkelijk te bedienen en volledig uitbreidbaar met tal van toepassingen en extra mogelijkheden.

Honeywell Evohome kopen doet u eenvoudig en snel bij CVkoopjes.nl. Als officieel Evohome ambassadeur kunnen wij tevens uw garantie uitbreiden naar 5 jaar. Vraag naar de voorwaarden.

Honeywell Evohome producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: R8810A1018 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Honeywell RF module OpenTherm is een

  Honeywell RF module OpenTherm is een OpenTherm ketelrelais welke draadloos kan communiceren met een draadloze modulerende thermostaat van Honeywell. De OpenTherm RF module dient dan ook als communicatie bridge tussen de cv-ketel welke Opentherm support en de draadloze modulerende thermostaat of pomp.

 • € 259,95 € 299,00
  In winkelwagen Meer info
  (1)
  Artikelnr.: ATP951M3118 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Bespaar op uw energie kosten door

  Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi Single Zone biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met OpenTherm aansturing.

 • € 29,95
  Meer info
  Artikelnr.: HCA30

  Raamcontact ten behoeve van de HR92

  Raamcontact ten behoeve van de HR92 radiatorregelaar.

 • Artikelnr.: ACS90 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Honeywell kabel t.b.v. koppeling

  Honeywell kabel t.b.v. koppeling TheraPro raamcontact, HR92 radiatorregelaar, en HCW23 voeler.

 • Artikelnr.: MT4-230-NC Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Honeywell MT4 stelmotor voor

  Honeywell MT4 stelmotor voor vloerverwarming verdelers. De ideale servo om zone regeling per groep te realiseren.

 • Artikelnr.: HRA80 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Externe Antenne ten behoeve van het

  Externe Antenne ten behoeve van het Evohome HCE80 vloerverwarming zoneregel systeem. De HRA80 antenne zorgt voor communicatie tussen de HCE80 vloerverwarming zoneregelaar en de ruimtetemperatuurvoelers.

 • Artikelnr.: DTS92A1011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Draadloze digitale kamerthermostaat

  Draadloze digitale kamerthermostaat welke gekoppeld wordt met het Honeywell Evohome systeem en/of de HCE80 vloerverwamingsregelaar. De thermostaat is voorzien van duidelijk display en wordt daarnaast gevoed door de bijgeleverde batterijen.

 • Artikelnr.: HCS80 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Uitbreidingsset voor het toevoegen

  Uitbreidingsset voor het toevoegen van 3 extra zones aan de HCE80 verdeler. 

Scroll