Evohome beveiliging

Wat betreft de veiligheid van huis en familie is er geen enkel compromis mogelijk. Het Evohome beveiliging portfolio van Honeywell biedt de zekerheid dat alles altijd onder controle is. Of u nu slaapt, werkt of een weekje op vakantie bent.

Evohome beveiliging, eenvoudig te installeren & gebruiken

Wanneer er een ruit wordt ingeslagen, een deur wordt geforceerd of aanwezigheid gesignaleerd stuurt Honeywell Evohome beveiliging onmiddellijk een melding richting uw smartphone. En dat betekent directe duidelijkheid over de situatie. Er kunnen tot 32 componenten worden toegevoegd, zodat het draadloze systeem mee kan groeien met de veranderde woonwensen.

Het aan- of uitzetten van het beveiligingssysteem is zeer eenvoudig: Via de app op de smartphone, de keyfob of de contactloze tag. Het systeem kan ook gedeeltelijk geactiveerd worden, voor bijvoorbeeld bepaalde ruimtes. Het activeren, deactiveren of controleren van de status van Evohome beveiliging kan vanaf elke gewenste plek worden uitgevoerd. Waar ook ter wereld.

Honeywell Evohome beveiliging assortiment

Het Evohome beveiliging assortiment bestaat uit verschillende onderdelen waarmee u uw woning optimaal kunt beveiligen. Het systeem kan uit worden gebreid met in totaal 32 onderdelen. Deze onderdelen bestaan uit de glasbreukdetector, de draadloze paniekknop, bewegingssensor met camera, draadloze sirenes, taglezers, deur- en raamsensoren en key fob. Ook het toevoegen van rookmelders en koolmonoxidedetector is mogelijk.

Evohome beveiliging producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: SI800MS Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Honeywell Evohome draadloze

  De Honeywell Evohome draadloze binnensirene geeft een binnenalarm wanneer het alarm getriggerd wordt. Het volume is desgewenst in te stellen tussne 95dB(A) tot 120 dB(A).

 • Artikelnr.: IRPI8EZS Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Evohome draadloze en

  De Evohome draadloze en huisdierimmune bewegingssensor is voorzien van een hoogwaardige lens en werkt door middel van warmtedetectie en passief infrarood. De sensor detecteert huisdieren tot 36 kilo en vermindert hiermee de kans op vals alarm met dank aan huisdieren.

 • Artikelnr.: DO8EZS Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Evohome draadloze deur- en

  De Evohome draadloze deur- en raamsensor werkt door middel van een magnetische sensor en geeft waarschuwingen bij het openen van deuren of ramen.

Scroll