Met VSH Tectite koppelingen is elke installatieklus met een handomdraai gerealiseerd. VSH Tectite koppelingen zijn z.g.n. Push fittingen. In normaal Nederlands, insteek koppelingen.

Het unieke aan deze koppeling

Welnu, het gemak, de prijs en de kwaliteit. Dit type koppeling is wat prijsstelling betreft te vergelijken met de traditionele knelkoppelingen. Niet duurder, niet goedkoper. Echter… deze koppeling is veel mooier in de afwerking, veel handiger in gebruik en kent een zeer hoge druk tolerantie. Daarnaast is de insteekkoppeling van VSH na montage nog steeds draaibaar. Dat is bij traditionele knelfittingen niet het geval. Dit maakt het tijdens de installatie werkzaamheden nog makkelijker als er bijvoorbeeld nog even een cv-buis of tap water leiding moet worden na gericht.

De unieke opbouw van deze koppeling maakt het mogelijk een cv-buis of koperen buis gewoon in de koppeling te drukken. Eenmaal in de insteek koppeling gedrukt, is deze gemonteerd. Zo simpel is het. Klik en klaar. Hoge druk tolerantie, lekvrij, en keurig in afwerking.

De Tectite insteek koppeling is leverbaar in twee uitvoeringen. Een koperen versie die zowel toepasbaar is voor centrale verwarming leiding systemen, als ook voor koper buis tap water / sanitair leiding systemen. Eens stalen uitvoering die alleen toepasbaar is voor cv-leiding.

De koperen Tectite versie kan/mag ook toegepast worden in vloer en wand afwerking.

VSH Tectite fittingen voor wie snel, goed, en voordelig een leiding klus wil uitvoeren. CVkoopjes levert VSH Tectite fitting direct en uit voorraad, tegen zeer voordelige prijzen.

Bekijk hier het VSH Tectite assortiment


Scroll