Radiatoren

Nieuwe radiatoren bestelt u eenvoudig en snel bij CVkoopjes. Ons assortiment radiatoren is grotendeels uit voorraad leverbaar. Bij ons bestelt u een prachtige radiator van o.a. Thermrad, Vasco en Jaga. Bij iedere radiator vermelden wij de levertijd, zo wordt u nooit verrast! Alle radiatoren en toebehoren worden gratis thuisbezorgd door een professionele transporteur. Hierdoor verzekeren we u, en onszelf, dat uw nieuwe radiator netjes bij u aankomt.

Heeft u hulp nodig m.b.t. maatvoeringen, aansluitmogelijkheden of modelkeuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze CV adviseurs staan u graag deskundig te woord! Meer info ->

Radiatoren producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: 9188230 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Super-8 Plateau

  Thermrad Super-8 Plateau raamradiator met vlakke voorzijde in hoogte 200 mm, breedte 3000 mm en Type 22. De Thermrad Super-8 Plateau 200x22x3000 levert een vermogen van 2442 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 raamradiatoren worden exclusief bevestigingsmateriaal en radiatorstoppen.

 • Artikelnr.: 972.5610 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Compact-4 paneelradiator in

  Thermrad Compact-4 paneelradiator in hoogte 600 mm, lengte 1000 mm en Type 33. De Thermrad Compact 600x1000 T33 levert een vermogen van 3154 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 972.1312 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Compact-4 paneelradiator in

  Thermrad Compact-4 paneelradiator in hoogte 300 mm, lengte 1200 mm en Type 11. De Thermrad Compact 300x1200 T11 levert een vermogen van 813 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 972.5712 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Compact-4 paneelradiator in

  Thermrad Compact-4 paneelradiator in hoogte 700 mm, lengte 1200 mm en Type 33. De Thermrad Compact 700x1200 T33 levert een vermogen van 4262 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 9187420 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Super-8 Plateau

  Thermrad Super-8 Plateau paneelradiator met vlakke voorzijde in hoogte 400 mm, breedte 2000 mm en Type 21. De Thermrad Super-8 Plateau 400x21x2000 levert een vermogen van 2179 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 Plateau radiatoren worden inclusief Heimeier insert, beugels, ontluchtings-, blind- en ontluchtingstop geleverd en kennen 10 jaar fabrieksgarantie.

 • Artikelnr.: 9188406 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Super-8 Plateau

  Thermrad Super-8 Plateau paneelradiator met vlakke voorzijde in hoogte 400 mm, breedte 600 mm en Type 22. De Thermrad Super-8 Plateau 400x22x600 levert een vermogen van 834 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 Plateau radiatoren worden inclusief Heimeier insert, beugels, ontluchtings-, blind- en ontluchtingstop geleverd en kennen 10 jaar fabrieksgarantie.

 • Artikelnr.: 9188306 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Super-8 Plateau

  Thermrad Super-8 Plateau paneelradiator met vlakke voorzijde in hoogte 300 mm, breedte 600 mm en Type 22. De Thermrad Super-8 Plateau 300x22x600 levert een vermogen van 1104 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 Plateau radiatoren worden inclusief Heimeier insert, beugels, ontluchtings-, blind- en ontluchtingstop geleverd en kennen 10 jaar fabrieksgarantie.

 • Artikelnr.: 9188308 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Super-8 Plateau

  Thermrad Super-8 Plateau paneelradiator met vlakke voorzijde in hoogte 300 mm, breedte 800 mm en Type 22. De Thermrad Super-8 Plateau 300x22x800 levert een vermogen van 883 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 Plateau radiatoren worden inclusief Heimeier insert, beugels, ontluchtings-, blind- en ontluchtingstop geleverd en kennen 10 jaar fabrieksgarantie.

Het aanbod hoogwaardige radiatoren

CVkoopjes is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment radiatoren. We verkopen diverse A-merken en uitvoeringen voor de beste centrale verwarming. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche, bieden wij per voorkeur uitsluitend A-merken aan. A-merken bieden namelijk garantieservices en een hoge standaardkwaliteit. Dit vindt men niet bij een bouwmarkt radiator!

Radiatoren zijn beschikbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en modellen. In ons assortiment kunt u dan ook vrijwel elk model radiator kopen. Benieuwd naar wat voor vermogen u nodig heeft? U kunt via onze rekentool eenvoudig de radiator berekenen.

Paneelradiatoren zijn de meest voorkomende modellen

Dit radiator model bestaat uit één of meerdere radiatorplaten en kan voorzien zijn van één of meerdere convectie lamellen. Kenmerkend voor de paneelradiator is de hoge en snelle warmte afgifte.

Een paneelradiator kun je bestellen in verschillende types. Type aanduidingen werken als volgt: Het eerste getal staat voor het aantal water gevulde platen, en het tweede getal staat voor het aantal convectie lamellen. Zo heeft een Type 11 paneelradiator één watergevulde plaat en één rij convectie lamellen. Een type 22 heeft twee watergevulde platen met dubbele convectie lamellen ertussen.

Paneelradiatoren kunnen uitgevoerd zijn met, of zonder luxe afgewerkte roosters en zijpanelen (Compact types), of bijvoorbeeld met een vlakke design voorzijde (Plateau types). Paneelradiatoren zijn tevens ook verkrijgbaar in verticale uitvoeringen. Ideaal bij ruimtegebrek.

Een verticale paneel radiator maakt eveneens gebruik van watergevulde platen met convectie lamellen. Zo kan een verticale radiator een zeer hoge warmte afgifte realiseren op een relatief kleine plaats. Een verticale radiator is leverbaar met normale paneel voorzijde, vlakke voorzijde en vlakke gegroefde (design) voorzijde.

Ledenradiatoren zijn opgebouwd uit klassieke leden

De ouderwetse ledenradiator bevat een relatief grote hoeveelheid water. Het voordeel hiervan is dat de stralingswarmte lange tijd aanwezig blijft. Hierdoor wordt dit type radiator vaak als bijzonder comfortabel beschouwd. De ouderwetse DIN-ledenradiator is in ons aanbod verkrijgbaar in een moderne uitvoering. Deze vernieuwde ledenradiatoren zijn uiterst elegant en worden vaak toegepast als design radiatoren met hoge warmte afgiftes, zo slaat u twee vliegen in één klap. Door de vele toepassingen is nieuwe ledenradiator is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen, zelfs als er weinig ruimte is.

Designradiatoren als eyecatcher in huis

De designradiator vindt zijn toepassing meestal als een lust voor het oog. Het vermogen van dergelijke radiatoren ligt doorgaans lager dan de standaard- of leden radiatoren. Dit in verband met het feit dat een design radiator (zoals het woord al zegt) voornamelijk is ontworpen voor het zicht. Echter is deze regel niet op alle radiatormodellen toepasbaar.

De High Power designradiatoren bijvoorbeeld door hun unieke ontwerp, welke hierdoor in staat zijn op een gering oppervlak een zeer hoge warmte afgifte te realiseren. Ze zijn dan ook perfect geschikt bij een uitbreiding van de woonkamer, door middel van een serre of aanbouw.

Designradiatoren kunnen ook zeker functioneel zijn. Denk hierbij aan de combinatie met een handdoekbeugel, of een spiegel. In dergelijke situaties zijn wij in staat grote horizontale standaard radiatoren te vervangen door onze uitermate stijlvolle HighPower designradiatoren. Hierbij zijn warmte afgiftes tot ruim 6500 Watt voor deze uitvoeringen geen enkel probleem. Daar waar de normale modellen met een vermogen doorgaans tot circa 2500/3000 Watt geen oplossing bieden, kan onze serie unieke HighPower Designradiatoren dit wel.

Handdoekradiatoren zijn comfortabel en ideaal in elke badkamer

Een handdoekradiator is een musthave in iedere badkamer. Badkamer radiatoren zijn opgebouwd uit horizontale buizen. Hiertussen hangt u uw handdoek. Na een verfrissende douchebeurt of bad is deze lekker warm. Daarnaast droogt de handdoek natuurlijk ook zeer snel, wat een muffe geur in de badkamer voorkomt.

Badkamer handdoek radiatoren zijn in verschillende modellen (ronde buizen, vierkante buizen etc.) leverbaar en tevens ook in een breed kleurenspectrum. Waar u rekening mee moet houden betreffende een handdoek radiator is dat het vermogen dat het levert deels wordt afgegeven aan uw natte handdoek. Zo adviseert CVkoopjes altijd aan om te kiezen voor meer vermogen zodat de badkamer én uw handdoek ‘s winters lekker comfortabel warm zijn.

Radiatoren online bestellen bij CVkoopjes

Bent u op zoek naar een handdoekradiator, verticale radiator of design radiator? Dan bent u bij CVkoopjes altijd aan het juiste adres. We helpen u graag aan de perfecte radiator, of het nu gaat om een verwarming radiator voor in de woonkamer of in uw badkamer.

Heeft u vragen over een bepaalde radiator of een bijpassende radiatorombouw? Neem dan contact op met onze verwarming experts. Ook voor vragen over uw radiator aansluiten kunt u altijd bij ons terecht. Bij CVkoopjes wordt u radiator altijd gratis thuisbezorgd en wij bieden u voordelige lage prijzen, zelfs op onze designradiatoren. Achteraf betalen? Dat is bij ons ook mogelijk!

Wilt u het vermogen voor uw radiator berekenen? Gebruik dan onze handige rekentool voordat u start met een radiator kopen, en vervolgens een ontoereikend model uitkiest.

Scroll