Handdoek Radiatoren

Handdoekradiatoren zijn niet alleen mooi voor in de badkamer, maar ook nog eens uiterst functioneel. Een handdoekradiator zorgt voor een warme ruimte en ook nog eens een lekkere warme handdoek na het douchen of badderen. Meer info ->

Handdoek radiator bestellen

Bij CVkoopjes bestelt u eenvoudig online uw nieuwe handdoek radiator. Alle voorradige handdoekradiatoren kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Elke handdoekradiator wordt met de hoogst mogelijke zorg via een professionele transporteur per vrachtwagen bij u bezorgd. Wilt u graag persoonlijk advies over de aanschaf van een nieuwe handdoekradiator? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Handdoek Radiatoren producten

Producten per pagina
  • Artikelnr.: 13104050014500018 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

    Brugman Ibiza Rondo is een licht

    Brugman Ibiza Rondo is een licht gebogen design handdoekradiator in de hoogte 1450 mm, breedte 495 mm. De Brugman Ibiza Rondo levert een vermogen van 904 Watt bij 90/70/20°C. Daarbij is de Ibiza uitgevoerd met 4 x 1/2” aansluiting links en rechts onder en boven.

  • Artikelnr.: 13104045007020018 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu besteld, maandag in huis

    Brugman Ibiza Rondo is een licht

    Brugman Ibiza Rondo is een licht gebogen design handdoekradiator in de hoogte 702 mm, breedte 446 mm. De Brugman Ibiza Rondo levert een vermogen van 415 Watt bij 90/70/20°C. Daarbij is de Ibiza uitgevoerd met 4 x 1/2” aansluiting links en rechts onder en boven.

Assortiment handdoekradiatoren

Handdoek radiatoren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je hebt de "standaard" badkamer radiator met ronde buisprofielen, maar je hebt ook de designklasse met bijvoorbeeld vierkante buizen, buis op buis systemen en nog veel meer.

Ons assortiment handdoekradiatoren bestaat uit het Belgische designmerk Vasco, het Italiaanse merk Delonghi en het Nederlands merk Veraline. Alle merken zijn A-merk fabrikanten met de hoogste standaarden voor een gegarandeerd kwalitatieve haddoekradiator.

Wat belangrijk is voor een radiator in de badkamer is het Wattage. Een gemiddelde temperatuur van boven de 20 graden Celsius is in meeste gevallen wel gewenst na het douchen of badderen. Om zo'n temperatuur te behalen adviseren wij om 80 Watt per kubieke meter te gebruiken in de berekening voor het minimum wattage.

Scroll