Thermostaten

Comfortabel wonen met een geavanceerde thermostaat tegen minimale stookkosten. Een moderne klok- en kamerthermostaat van een A-merk zoals Honeywell of Remeha is bij uitstek geschikt om optimale temperatuur wensen te realiseren. Door middel van uitgekiende meet- en regeltechnieken op basis van de beste elektronische componenten is een A-merk thermostaat in staat een optimale comfortsituatie te creëren tegen minimale stookkosten. Meer info ->

Thermostaten producten

Producten per pagina
 • € 140,95 € 199,00
  In winkelwagen Meer info
  Artikelnr.: Y6H910WF4032 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu besteld, maandag in huis

  De Lyric T6 is de nieuwe standaard

  De Lyric T6 is de nieuwe standaard op het gebied van slimme thermostaten. De nieuwe slimme app bedienbare thermostaat waar Honeywell vierkant achter staat. De Lyric T6 is onder ander uitgevoerd met ingebouwde Wi-Fi, OpenTherm en aan/uit ketelsturing, geofencing en Apple Homekit intergratie.

 • Artikelnr.: DTS92A1011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu besteld, maandag in huis

  Draadloze digitale kamerthermostaat

  Draadloze digitale kamerthermostaat welke gekoppeld wordt met het Honeywell Evohome systeem en/of de HCE80 vloerverwamingsregelaar. De thermostaat is voorzien van duidelijk display en wordt daarnaast gevoed door de bijgeleverde batterijen.

 • Artikelnr.: 7736701598 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu besteld, maandag in huis

  De Nefit ModuLine Easy is met de

  De Nefit ModuLine Easy is met de Nefit Easy Control adapter ook geschikt voor oude modulerende Nefit toestellen, OpenTherm (OT) toestellen en Aan/Uit 24 volt CV-toestellen van andere merken. Het keteltype bepaalt of een extra Nefit Easy Control adapter noodzakelijk is.

 • Artikelnr.: T3030EX Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu besteld, maandag in huis

  De 3e generatie Nest Learning

  De 3e generatie Nest Learning Thermostat is slimmer dan ooit. Dankzij een groter, duidelijker scherm en afstandsweergave kun je vanaf de andere kant van de kamer de tijd of de ingestelde temperatuur bekijken. De Nest Thermostat leert je favoriete temperatuur en programmeert zichzelf. Hij weet hoe snel hij je huis kan opwarmen, zodat je thuiskomt in een aangenaam warm huis.

 • Artikelnr.: 032004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu besteld, maandag in huis

  Intergas Incomfort Basis II maakt

  Intergas Incomfort Basis II maakt het mogelijk de Intergas Comfort Touch thermostaat op afstand te bedienen met een smartphone. De Incomfort Basis II Gateway tovert de Comfort Touch thermostaat om tot slimme thermostaat. Geschikt voor Intergas toestellen vanaf bouwjaar 2017.

Of het nu gaat om efficiënte en energiezuinige verwarming met zoneregeling of recht toe recht aan aan/uit schakeling, moderne thermostaatregeling zorgt voor precieze aansturing van de ketel en/of te verwarmen zone. Hierdoor bent u met bijvoorbeeld een Honeywell thermostaat verzekerd van maximaal comfort waarbij energiebesparing hand in hand gaat. Voor bijna elke wens heeft Honeywell een gepaste en comfortabele thermostaat.

Of het nu gaat om stadsverwarming, vloerverwarming, of combinatie van vloerverwarming en radiatoren: Ons assortiment thermostaten heeft voor elke wens een passende thermostaat. Al onze thermostaten hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Thermostaat kopen

Een nieuwe thermostaat kopen doe je eenvoudig en snel bij CVkoopjes.nl. Al onze thermostaten zijn ruimschoots uit voorraad leverbaar en worden indien voor 17:45 besteld, morgen gratis aan huis geleverd. Nog niet helemaal zeker welke thermostaat op uw ketel of bij uw wensen past? Geen probleem, neem contact met ons op voor professioneel en vrijblijvend advies.

Scroll