Honeywell thermostaat

Honeywell is begrip als het gaat om regeltechniek en kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat om het even welke Honeywell thermostaat benoemd wordt, ze gewoon allemaal geroemd worden om kwaliteit en precisie. Of het nu gaat om de voordelige en eenvoudig te bedienen Round thermostaat (het bekende rondje aan de muur), of een zeer uitgebreid en met touchscreen te bedienen exemplaar, de basis gedachte bij de ontwikkeling van Honeywell thermostaten is altijd kwaliteit, nauwkeurigheid, bedieningsgemak en functionaliteit.

Honeywell thermostaten zijn daardoor zeer nauwkeurig en staan kwalitatief op het hoogste mogelijke niveau. Zowel in de installatiewereld als bij de consument is Honeywell een merk dat het vertrouwen al meer dan 50 jaar waar maakt. Meer info ->

Honeywell thermostaat

Producten per pagina
 • Artikelnr.: CMT927A1019 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze thermostaat met aan/uit regeling. geschikt voor elk cv-toestel. Het uitgebreide 7-daagse klokprogramma op deze thermostaat kan voor de hele week een verwarmingsprogramma instellen.

 • Artikelnr.: CMT957M1011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze thermostaat met OpenTherm regeling. geschikt voor elk cv-toestel. Het uitgebreide 7-daagse klokprogramma op deze thermostaat kan voor de hele week een verwarmingsprogramma instellen. Deze thermostaat werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • (1)
  Artikelnr.: CMT907A1017 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Chronotherm sterkstroom

  De Chronotherm sterkstroom thermostaat is geschikt voor aansluiting 24..230 Volt, nodig voor sommige regelingen van stadsverwarming, cv-toestellen, circulatie pomp, zone afsluiters, thermische servomotoren.

 • Artikelnr.: Y87RFC2032 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell Round Aan/Uit inclusief

  Honeywell Round Aan/Uit inclusief connect Gateway voor bediening met smartphone of tablet.

 • (1)
  Artikelnr.: Y87C2004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell Round Modulation inclusief

  Honeywell Round Modulation inclusief connect Gateway voor bediening met smartphone of tablet. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: T87C2055 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Honeywell Round modulation plus

  De Honeywell Round modulation plus is een eenvoudig te bedienen kamerthermostaat.Via het OpenTherm protocool communiceert de thermostaat continu met de ketel voor een optimaalcomfort en regeling van de kamertemperatuur. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: RFG100 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell internet gateway is een

  Honeywell internet gateway is een extensie voor uw Honeywell thermostaat met ingebouwde Wifi. Deze gateway communiceert met uw thermostaat en thuisnetwerk voor besturing op afstand middels smartphone/tablet in combinatie met de Honeywell App.

 • € 259,95 € 299,00
  In winkelwagen Meer info
  (1)
  Artikelnr.: ATP951M3118 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Bespaar op uw energie kosten door

  Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi Single Zone biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met OpenTherm aansturing.

Honeywell thermostaat modellen

Voor elke wens en toepassing is er een Honeywell thermostaat oplossing beschikbaar en inzetbaar. Lekker eenvoudig met de hand de temperatuur verhogen of verlagen, daar is het bekende 'rondje' voor bedacht. De Honeywell Round. Deze is er in aan/uit versie, maar natuurlijk ook in Opentherm uitvoering en zelfs in draadloze versie. In een nieuw jasje gestoken voorziet deze thermostaat in een helder en groot lcd-scherm waar duidelijk de temperatuur op af te lezen is. De eenvoudige bediening door middel van het verdraaien van de buitenring zorgt ervoor dat gemakkelijk en precies de temperatuurinstelling aangepast kan worden. De rest gaat vanzelf.

Maar ook uitgebreide klokthermostaten met mogelijkheden om voor elke dag een klokprogramma voor te programmeren met daarbij op verschillende momenten van de dag een gewenste temperatuurinstelling. Of thermostaten zonder draden.Met een draadloze thermostaat kan de CV-ketel aangestuurd worden waarbij er keuze is uit draadloze wand gemonteerde versies met, of zonder, klokprogramma, maar ook modellen met tafelstandaard zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar een andere ruimte. Handig bij kantoor aan huis of even mee naar de hobbyruimte als er geknutseld wordt maar niet het hele huis willen verwarmen.

Honeywell thermostaat techniek

Een Honeywell thermostaat maakt gebruik van de beste elektronica componenten en de nauwkeurigste sensoren. De ingebouwde en voorgeprogrammeerde 'sturing' zorgt voor de best mogelijke regeling van woning, kantoor of vertrek. Of het nu gaat om eenvoudige bediening en voordelige ruimteregeling of een slimme thermostaat of multi zoneregeling, voor elke wens is er een perfecte Honeywell thermostaat oplossing beschikbaar.

Scroll