Slimme thermostaten

Slimme thermostaten zijn niet meer weg te denken. Dat heeft een reden. De slimme thermostaat maakt het mogelijk om meer uit uw cv-installatie te halen. Dat kan zijn dat door het gebruik van een dergelijke thermostaat slimme mogelijkheden worden toegevoegd door bijvoorbeeld de controle en bediening van de thermostaat ook op afstand te kunnen regelen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de extra functionaliteiten als het kunnen bedienen via een smartphone of een tablet. Meer info ->

Slimme thermostaat kopen

Voor iedereen met een internet aansluiting en een verwarmingsketel (gas, olie, biomassa, warmtepomp etc.) is er een slimme thermostaat regeling verkrijgbaar. Van single zone systeem tot uitgebreid multi zone systeem. Voor cv-ketel en radiatoren, maar ook voor een uitgebreid meer groepen vloerverwarmingssysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos, besparing en comfort zijn gegarandeerd.

Slimme thermostaat

Producten per pagina
 • Artikelnr.: AAONEA1U Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De ATAG One, ATAG's eigen slimme

  De ATAG One, ATAG's eigen slimme thermostaat. De One is middels uw smartphone, pc of tablet te voorzien van een klokprogramma. Ook het uitlezen van eventuele storingen of problemen zijn in 1 oogopslag te doen. De One is bovendien eenvoudig te verbinden met uw ATAG CV-ketel.

 • (1)
  Artikelnr.: Y87C2004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell Round Modulation inclusief

  Honeywell Round Modulation inclusief connect Gateway voor bediening met smartphone of tablet. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: Y87RFC2032 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell Round Aan/Uit inclusief

  Honeywell Round Aan/Uit inclusief connect Gateway voor bediening met smartphone of tablet.

 • Artikelnr.: Y-VC8615AG1100 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Gemotoriseerde 2-wegklep / afsluiter

  Gemotoriseerde 2-wegklep / afsluiter voor cv-installaties (ook stadsverwarming). 

 • € 259,95 € 299,00
  In winkelwagen Meer info
  (1)
  Artikelnr.: ATP951M3118 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Bespaar op uw energie kosten door

  Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi Single Zone biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met OpenTherm aansturing.

 • Artikelnr.: Y-VC8615AJ1100 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Gemotoriseerde 2-wegklep / afsluiter

  Gemotoriseerde 2-wegklep / afsluiter voor cv-installaties (ook stadsverwarming). 

 • Artikelnr.: 7736701598 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Nefit ModuLine Easy is met de

  De Nefit ModuLine Easy is met de Nefit Easy Control adapter ook geschikt voor oude modulerende Nefit toestellen, OpenTherm (OT) toestellen en Aan/Uit 24 volt CV-toestellen van andere merken. Het keteltype bepaalt of een extra Nefit Easy Control adapter noodzakelijk is.

 • Artikelnr.: RFG100 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell internet gateway is een

  Honeywell internet gateway is een extensie voor uw Honeywell thermostaat met ingebouwde Wifi. Deze gateway communiceert met uw thermostaat en thuisnetwerk voor besturing op afstand middels smartphone/tablet in combinatie met de Honeywell App.

Slimme thermostaat voordelen

Sommige slimme thermostaten gaan zelfs verder dan dat. Het inzichtelijk maken van het stookgedrag van de cv-ketel zoals het Incomfort systeem van Intergas dit ondersteund. Of het Honeywell Evohome systeem waarbij het volledig draadloze slimme thermostaat bedieningspaneel ook de mogelijkheid heeft om allerlei andere opties en accessoires te koppelen om de woning te kunnen opdelen in zones waarbij het mogelijk wordt om elke ruimte apart te voorzien van een eigen temperatuur regeling. Kortom, voor elke wens is er een goede slimme thermostaat verkrijgbaar.

Is het een gadget? Natuurlijk, het ziet er hip en modern uit. Maar het doel van gebruik van deze thermostaten is om het voor de eindgebruiker makkelijker te maken om de cv-ketel en cv-installatie goed (op afstand) te kunnen bedienen, het comfort te verhogen door een betere regeling en besturing van het centrale verwarmingssysteem. Hierbij zorgt de verbeterde functionaliteit en mogelijkheden voor een aanzienlijke besparing op de stookkosten. Het gedrag en de verbeterde zelflerende functies zorgen dat het maximaal mogelijke rendement wordt afgedwongen. Of het nu gaat om een nieuwe cv-installatie of een wat oudere situatie. Het gebruik van slimme regeltechniek is duurzame investering voor comfort en besparing.

Scroll