Ventilatieboxen

De ventilatiebox is het meest belangrijke onderdeel in het ventilatiesysteem. De box zuigt de onfrisse lucht uit de woonruimte, wat plaats maakt voor verse lucht, en blaast de onfrisse lucht via het doorvoersysteem naar buiten. Omdat de ventilatiebox veel energie verbruikt en vaak 'aan' staat is het aan te raden minimaal eens in de vier jaar de box te controleren, schoon te maken en eventueel te vervangen voor een energiezuiniger model (zeker wanneer de oude box nog gebruik maakt van wisselspanning).

Ventilatiebox assortiment

Ons assortiment ventilatieboxen bestaat uit een selectie A-merken van onder andere Itho Daalderop, Vasco en Stork. Onze ventilatieboxen zijn leverbaar met Perilex stekker voor vervanging oude box, of met randaarde stekker voor nieuwe systemen. Onze boxen zijn leverbaar in luchtverplaatscapaciteiten van 300m3/h tot maar liefst 550m3/h.

Ventilatiebox bestellen

Via onze webshop bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe ventilatiebox online. Alle modellen ventilatieboxen zijn uit voorraad leverbaar, mits anders vermeld, en kunnen binnen één werkdag op locatie geleverd worden.

Ventilatieboxen producten

Producten per pagina
  • Artikelnr.: 536-0150 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

    Itho Daalderop RFT Auto draadloze

    Itho Daalderop RFT Auto draadloze 4-standenschakelaar. Voorzien van timerfunctie. Geschikt voor o.a. de RTF ECO, CVD ECOfan 2S, HRU ECOFan 3 BVFT en Cenvax RTF relais.

Scroll