Verwarmingsketels

Een stabiele temperatuur in uw vertrek?


Met verwarmingsketels van CV Koopjes wordt de temperatuur van elk vertrek geregeld. Onze verwarmingsketels zijn aangesloten op een gasaansluiting en werken met heetwater. Hebt u last van warmteverlies, dan kunnen wij de hoeveelheid energie die nodig is voor uw vertrek berekenen. Zo adviseren wij u precies welke verwarmingsketel het best bestemd is om het comfort weer te bereiken.

Onze ketels


CV Koopjes levert alleen duurzame ketels, van de beste merken. Wij leveren verwarmingsketels van onder andere ATAG, NEFIT, Remeha, Intergas en Daalderop. De verwarmingsketels die wij in ons assortiment hebben zijn:

  • Intergas HRE combi cv-ketel. Deze behoort tot onze nieuwe generatie ketels. Met een dubbele twee-in-een warmtewisselaar haalt deze ketel het hoogst gemeten jaartaprendement ooit.
  • Intergas PRESTIGE comfort. Deze verwarmingsketel behaalt dubbele HR door de gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits. Dit model biedt mateloos comfort.
  • Nefit Proline. In de Nefit HR lijn aan verwarmingsketels is de Nefit Proline de jongste versie.

Garantie tot 15 jaar
Afhankelijk van het type product kan onze garantie oplopen tot wel 15 jaar. De minimale garantie wordt gegeven op onze radiatoren en wel vijf jaren. Kiezen voor CV Koopjes, is dus kiezen voor uitstekende garantie voorwaarden.

Online bestellen
Wij zijn leverancier van alle bekende merken op het terrein van cv en radiatoren, altijd voor een voordelige prijs. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van onze producten? Bekijk dan bovenstaand overzicht en bestel online!Terug omhoog