Geisers

Een geiser is een verwarmingstoestel die uitsluitend geschikt is voor het verwarmen van tapwater. Geisers maken gebruik van het doorstroomprincipe, waarbij het gevraagde tapwater pas verwarmd wordt op het moment van tappen. Een geiser is dus geen voorraadhoudend toestel (zoals bijvoorbeeld boilers), wat over het algemeen resulteert in een energiezuiniger systeem.

Alhoewel de meeste geisers inmiddels vervangen zijn door HR combiketels, hebben geisers nog steeds een nuttige functie. Keukengeisers zijn bijvoorbeeld vaak veel kleiner dan een CV-ketel, en kunnen eenvoudig extra tapcapaciteit genereren, zodat er twee of meer tappunten tegelijk gebruikt kunnen worden.

Geiser bestellen

Ons assortiment geisers bestaan uit bad- en keukengeisers in verschillende CW klasses van de bekende merken Nefit (Festo) en Vaillant. Ook bevat ons assortiment de nodige rookgasafvoer en aansluitmateriaal voor een compleet systeem. Al onze geiser producten zijn uit voorraad leverbaar, mits anders vermeld. Indien op voorraad kan de bestelling binnen 24 uur op locatie geleverd worden.

Geisers producten

Producten per pagina
Scroll