Radiatoren

Nieuwe radiatoren bestelt u eenvoudig en snel bij CVkoopjes. Ons assortiment is grotendeels uit voorraad leverbaar. Bij elke radiator staat aangegeven hoe lang de levertijd is, zodat u nooit voor verrassingen in uw project komt te staan. Alle radiatoren en toebehoren worden tevens gratis bij u thuisbezorgd via een professionele transporteur. Zo weten wij, maar ook u, dat uw nieuwe radiator netjes bij u aankomt.

Heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld maatvoeringen, aansluitmogelijkheden of modelkeuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. We adviseren u graag. Meer info ->

Radiatoren producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: 9728405 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke paneelradiator in hoogte 400 mm, lengte 500 mm en Type 22. De Thermrad Compact Plateau 400x500 T22 levert een vermogen van 741 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 9728505 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke paneelradiator in hoogte 500 mm, lengte 500 mm en Type 22. De Thermrad Compact Plateau 500x500 T22 levert een vermogen van 885 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 9728605 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke paneelradiator in hoogte 600 mm, lengte 500 mm en Type 22. De Thermrad Compact Plateau 600x500 T22 levert een vermogen van 1015 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 9728904 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke

  Thermrad Compact-4 Plateau vlakke paneelradiator in hoogte 900 mm, lengte 400 mm en Type 22. De Thermrad Compact Plateau 900x400 T22 levert een vermogen van 1063 watt bij 90/70/20 °C. Alle Thermrad Compact-4 radiatoren worden geleverd inclusief beugels en 10 jaar garantie.

 • Artikelnr.: 9181614 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Thermrad Super-8 Compact

  Thermrad Super-8 Compact paneelradiator met geribbelde voorzijde in hoogte 600 mm, breedte 1400 mm en Type 11. De Thermrad Super-8 Compact 600x11x1400 levert een vermogen van 1644 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 Compact radiatoren worden inclusief Heimeier insert, beugels, ontluchtings-, blind- en ontluchtingstop geleverd en kennen 10 jaar fabrieksgarantie.

 • Artikelnr.: 40003390 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Set Rofix J-beugels voor radiatoren

  Set Rofix J-beugels voor radiatoren 200 mm hoog. Inclusief bouten en pluggen.

 • Artikelnr.: 9721527 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  Thermrad AluBasic aluminium

  Thermrad AluBasic aluminium designradiator in hoogte 431 mm, breedte 400 mm. Uitgevoerd in 5 kolommen. De Thermrad AluBasic 431x400 5 koloms levert een vermogen van 556 watt bij 90/70/20°C. Alle AluBasic designradiatoren worden geleverd exclusief ophangmateriaal.

 • Artikelnr.: 9180658 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 besteld, maandag in huis

  De Thermrad magnetische

  De Thermrad magnetische handdoekbeugel 450mm, is een op het oog een zeer elegante handdoekbeugel welke geschikt is voor radiatoren met een vlakke voorplaat. De meegeleverde mageneten zorgen voor een eenvoudige montage op een vlakke afwerking van uw radiator. De beugel is totaal 450mm breed, afgewerkt in de kleur RAL 9016 en heeft een draagkracht van 9 kg.

Radiatoren bestellen

CVkoopjes is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment radiatoren van diverse A merken en uitvoeringen voor de centrale verwarming. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche bieden wij per voorkeur uitsluitend A merken aan. A merken bieden namelijk garantieservices en een hoge standaardkwaliteit die men niet van een bouwmarkt radiator hoeft te verwachten.

Radiatoren zijn beschikbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en modellen. In ons assortiment kunt u dan ook vrijwel elk model radiator kopen.

De veruit meest gebruikte radiatoren zijn de compact paneelradiatoren. Deze paneelradiatoren zijn uitvoerbaar in één of meerdere platen en kunnen voorzien zijn van één of meerdere convectie lamellen (types). Kenmerkend aan de paneel radiator is de hoge warmteafgifte welke deze levert op een relatief klein oppervlak. Benieuwd naar wat voor vermogen er benodigd is? U kunt via onze rekentool eenvoudig de radiator berekenen.

Paneelradiatoren zijn beschikbaar in verschillende types en maatvoeringen. Op deze manier kunt u, eventueel ondanks een beperkte beschikbare ruimte, altijd een geschikte radiator vinden. Zo kan bijvoorbeeld een kleine radiator in type 33 een veel hoger vermogen leveren dan meerdere kleine radiatoren van dezelfde afmetingen in type 11. Tevens zijn deze vermogensrijke modellen ook in verticale uitvoering (verticale radiator) leverbaar, of bijvoorbeeld met een vlakke designradiator voorzijde.

Radiator kopen

Een nieuwe radiator kopen doe je eenvoudig en snel bij CVkoopjes.nl Ons assortiment is grotendeels uit voorraad leverbaar. Bij elke radiator staat aangegeven hoe lang de levertijd is, zodat u nooit voor verassingen in uw project komt te staan. Alle radiatoren en toebehoren worden tevens gratis bij u thuisbezorgd via een professionele transporteur. Zo weten wij, maar ook u, dat uw nieuwe radiator netjes bij u aankomt.

Heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld maatvoeringen, aansluitmogelijkheden of modelkeuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. We adviseren u graag.


Radiator modellen verder toegelicht


Paneelradiatoren zijn de meest voorkomende modellen

Dit model bestaan uit één of meerdere radiatorplaten en kunnen voorzien zijn van één of meerdere convectie lamellen. Kenmerkend voor de paneelradiator is de hoge en snelle warmte afgifte. Een paneelradiator kun je bestellen in verschillende types. Type aanduidingen werken als volgt: Het eerste getal staat voor het aantal water gevulde platen, en het tweede getal staat voor het aantal convectie lamellen. Zo heeft een Type 11 paneelradiator één watergevulde plaat en één rij convectie lamellen. Een type 22 heeft twee watergevulde platen met dubbele convectie lamellen ertussen. Paneelradiatoren kunnen uitgevoerd zijn met, of zonder luxe afgewerkte roosters en zijpanelen (Compact types), of bijvoorbeeld met een vlakke design voorzijde (Plateau types). Paneelradiatoren zijn tevens ook verkrijgbaar in verticale uitvoeringen. Ideaal indien er sprake van ruimtegebrek is. Een verticale paneel radiator maakt eveneens gebruik van watergevulde platen met convectie lamellen. Zo kan een verticale radiator een zeer hoge warmte afgifte realiseren op een relatief kleine plaats. Een verticale radiator is leverbaar met normale paneel voorzijde, vlakke voorzijde en vlakke gegroefde (design) voorzijde.

Ledenradiatoren zijn opgebouwd uit klassieke leden.

De ouderwetse ledenradiator bevat een relatief grote hoeveelheid water. Het voordeel hiervan is dat de stralingswarmte lange tijd aanwezig blijft. Hierdoor wordt dit type radiator vaak als bijzonder comfortabel beschouwd. De ouderwetse Din ledenradiator is weer verkrijgbaar in een moderne uitvoering. Deze nieuwe ledenradiatoren zijn uiterst elegant en worden vaak toegepast als design radiatoren met hoge warmte afgiftes, twee vliegen in één klap. Een nieuwe ledenradiator is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen zodoende er vele toepassingen mogelijk zijn, zelfs als er weinig ruimte is.

Designradiatoren worden veelal toegepast als “eyecatcher”.

De designradiator vindt zijn toepassing meestal als een lust voor het oog. Hoewel er ook vele mogelijkheden zijn voor comfort doeleinden zoals bijvoorbeeld in de badkamer met een handdoekbeugel. Het vermogen van dergelijke radiatoren ligt doorgaans lager dan de standaard- of leden radiatoren. Dit in verband met het feit dat een design radiator (zoals het woord al zegt) voornamelijk is ontworpen voor het zicht. Echter, is deze regel niet op alle radiatormodellen toepasbaar.

High Power designradiatoren is een unieke concept welke in staat zijn op een gering oppervlak een zeer hoge warmte afgifte te realiseren. Hierdoor zijn deze radiatoren prima geschikt om ingezet te worden in situaties waarbij bijvoorbeeld de woonwens heeft gerealiseerd in het uitbreiden van woonkamer middels serre of aanbouw. Designradiatoren kunnen hedendaags ook functioneel zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handdoekbeugel, of een spiegel. In dergelijke situaties zijn wij in staat grote horizontale standaard radiatoren te vervangen door onze uitermate stijlvolle HighPower designradiatoren. Hierbij zijn warmte afgiftes tot ruim 6500 Watt voor deze uitvoeringen geen enkel probleem. Daar waar de normale modellen met een vermogen doorgaans tot circa 2500/3000 Watt geen oplossing bieden, kan onze serie unieke HighPower Designradiatoren dit wel.

Handdoekradiatoren zijn comfortabel en ideaal in elke badkamer.

Een handdoekradiator kent haar plaats in de badkamer. Badkamer radiatoren zijn opgebouwd uit horizontale buizen waar u uw handdoek tussen kunt hangen zodoende deze lekker warm is voor het douchen of badderen, en snel weer droog is na het douchen of badderen. Een handdoekradiator is een musthave in iedere badkamer. Badkamer handdoek radiatoren zijn in verschillende modellen (ronde buizen, vierkante buizen etc.) leverbaar en tevens ook in een breed kleurenspectrum. Waar u rekening mee moet houden betreffende een handdoek radiator is dat het vermogen dat het levert deels wordt afgegeven aan uw natte handdoek. Zo adviseert CVkoopjes altijd iets wat over vermogen te hebben zodat én de badkamer, én uw handdoek ‘s winters lekker comfortabel warm zijn.

Scroll