Keukenboilers

Een keukenboiler is eigenlijk niets anders dan een opslagpunt voor warm tapwater. De keukenboiler houdt dit tapwater op temperatuur door middel van een elektrisch verwarmingselement. Keukenboilers zorgen voor een verhoogd tapwater comfort en in vele gevallen een zuiniger manier van warm water tappen.

Keukenboiler voordelen

Een groot voordeel van een keukenboiler is direct warm tapwater uit de kraan. In de meeste huishoudens bevind de cv-ketel op zolder welke al zo gauw een meter of 10 moet overbruggen om warm water bij het tappunt/kraan te krijgen. Hierdoor moet u meestal bij het opendraaien van de warm waterkraan enkele seconde wachten voordat er warm water uit de kraan stroomt. Zonde want tussentijds gaan er enkele liters koud/lauw tapwater verloren. Laat staan dat de ketel aan moet springen om koud water te verwarmen. In dit soort gevallen kan men, met een boiler, al gauw tot €200,- op jaar basis besparen. De stelregel is dan ook: bij een wachttijd van 25 sec of meer zal een elektrische keukenboiler een energiebesparende oplossing zijn.

Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om op twee punten tegelijk direct warm water tappen. Tijdens het douche niet meer verrast worden door een plotselinge golf van koud kraanwater. Met een boiler voorkomt u dit en creëert u een extra warm tappunt.

Close-in, close-up of plintboiler

Close-in is de meest voorkomende variant boiler. Een close-in keukenboiler wordt onder het tappunt in een keukenkastje of achter de keukenplint geplaatst. Een close-up boiler wordt boven het tappunt geplaatst en biedt een oplossing bij ruimte gebrek onder het tappunt. Een plintboiler, de naam zegt het al, wordt achter de keukenplint geplaatst en wordt hierdoor compleet uit het zicht ontzien.

Keukenboilers producten

1 - 8 van 17 │ Producten per pagina:
 • € 229,95 € 240,64
  In winkelwagen Meer info
  (2)
  Artikelnr.: 07.02.26.631/1250-0-05-01 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Itho Daalderop Close-In

  Itho Daalderop Close-In keukenboilerset inclusief aansluitset. Daalderop close-in is een compacte 10 liter keukenboiler welke cold-fill wordt aangesloten. De Daalderop close-in 10 liter heeft een 2200 watt vermogen, wordt aangesloten op 230V netspanning en kan door zijn compacte vormgeving makkelijk in een keukenkast worden weggewerkt.

 • Artikelnr.: 07.02.21.634 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Daalderop close-in ECO 15 liter is

  Daalderop close-in ECO 15 liter is een compacte keukenboiler welke cold-fill of hot-fill wordt aangesloten. De Daalderop 15 ECO heeft een 2200 watt vermogen, wordt aangesloten op 230V netspanning en kan door zijn compacte vormgeving makkelijk weggewerkt worden in een keukenkast. De Daalderop 15 ECO heeft als extra een boost knop voor het extra snel verwarmen van tap water naar 90°C.  

 • Artikelnr.: 1250-0-05-01 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Pentec boiler aansluitset

  Pentec boiler aansluitset universeel, voor het eenvoudig aansluiten van een inbouw keukenboiler op de waterleidingen.

 • Artikelnr.: 07.90.80.011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Voor het aansluiten van 2 zware

  Voor het aansluiten van 2 zware huishoudelijke apparaten "zoals bijvoorbeeld een boiler en vaatwasser" op één elektra groep. De CombiSwitch schakeld tussen deze twee apparaten en vangt de piekstroom op.

 • € 159,00 € 209,99
  Meer info

  De AEG mini U is een compacte 10

  De AEG mini U is een compacte 10 liter keukenboiler met geïsoleerde en geëmailleerde ketel voor een minimaal warmteverlies. De AEG mini U wordt cold-fill of hot-fill aangesloten, kan op temperatuur handmatig worden ingesteld tot 82°C en kan 18 liter 40°C gemengd warm water produceren. Kortom de AEG mini U heeft alles wat u van een keukenboiler mag verwachten.

 • Artikelnr.: 07.02.10.636 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Daalderop close-in 5 liter

  Daalderop close-in 5 liter plintboiler

 • Artikelnr.: 07.02.26.631 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Daalderop close-in is een compacte

  Daalderop close-in is een compacte 10 liter keukenboiler welke cold-fill wordt aangesloten. De Daalderop close-in 10 liter heeft een 2200 watt vermogen, wordt aangesloten op 230V netspanning en kan door zijn compacte vormgeving makkelijk in een keukenkast worden weggewerkt.

 • Artikelnr.: 07.02.86.632 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Daalderop hot-fill 10 liter

  De Daalderop hot-fill 10 liter keukenboiler wordt op de warmwaterleiding aangesloten en voorzien van voorverwarmd water uit de cv-ketel. Dit voorverwarmde water wordt door de hot-fill boiler op temperatuur gehouden en kan net zoals andere daalderop boilers het warmwater direct afgeven. Hot-fill boilers zijn vooral geschikt voor recreatief gebruik of als er geen koudwaterleiding beschikbaar is.

Scroll