• Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen

Intergas HRE

De Intergas HRE is een luxe en krachtige combiketel uitgevoerd met onder andere een RF module, A-label pomp, ECO-stand en traploos modulerende brander.

De HRE, en ook de HReco, onderscheiden zich van andere ketelmerken door middel van hun twee-in-een warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar, die er voor zorgt dat de warmte van de brandervlam wordt overgedragen aan het CV water, is verbonden met de leidingen van zowel het CV water als het tapwater.

Het verwarmen van het tapwater middels de hoofdwarmtewisselaar is uniek bij CV-ketels. Mede dankzij deze innovatie wordt niet alleen het CV-water hoogrendement (HR) verwarmd, maar ook het tapwater. Dit zorgt in eerste instantie voor een hoger rendement op tapwater dan welk ketelmerk dan ook, maar ook de snelheid waarmee het tapwater warm uit uw kranen komt is aanzienlijk hoger.

Intergas HRE kopen? Bestel eenvoudig online!

Bij CVkoopjes bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe Intergas HRE A-label inclusief fabrieksgarantie. Alle Intergas ketels en toebehoren worden bovendien gratis bij u thuisbezorgd door een professionele transporteur. Kijk voor compleetpakketten ook eens bij onze Intergas combideals.

Nog niet helemaal zeker welke Intergas HRE ketel het beste bij uw situatie past? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze experts helpen u graag verder.

Intergas HRE producten

Scroll