OpenTherm thermostaten

OpenTherm is een communicatieprotocol tussen de HR-ketel en de kamerthermostaat. OpenTherm thermostaten worden ook wel modulerende thermostaten genoemd. Een OpenTherm thermostaat berekent continue de gewenste keteltemperatuur op basis van de ruimte temperatuur en de af-fabriek voorgeprogrammeerde instellingen. De uitkomst hiervan communiceert de thermostaat naar de CV-ketel. De CV-ketel regelt nu het vermogen modulerend waardoor de gewenste temperatuur bereikt wordt op een uiterst efficiënte en zuinige manier.

Voordelen OpenTherm thermostaat

- De gemiddelde cv-temperatuur is lager waardoor minder energieverlies optreed.
- Hoger comfort door minder schommelende cv-watertemperaturen. Stabieler.
- Minder thermische stress in de CV-installatie waardoor resonanties afnemen/verdwijnen.

Let op! OpenTherm thermostaten werken alleen op hiervoor geschikte CV-ketels

OpenTherm thermostaten producten

Producten per pagina
 • € 146,95 € 199,00
  In winkelwagen Meer info
  (1)
  Artikelnr.: Y6H810WF1005 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Lyric T6 is de nieuwe standaard

  De Lyric T6 is de nieuwe standaard op het gebied van slimme thermostaten. De nieuwe slimme app bedienbare thermostaat waar Honeywell vierkant achter staat. De Lyric T6 is onder ander uitgevoerd met ingebouwde Wi-Fi, OpenTherm en aan/uit ketelsturing, geofencing en Apple Homekit intergratie.

 • (1)
  Artikelnr.: T4H310A3032 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Honeywell Lyric T4M is een

  De Honeywell Lyric T4M is een bedrade programmeerbare klokthermostaat voorzien van OpenTherm ketelsturing. De Lyric T4M is onder andere voorzien van een 7-daags programma, verlicht display, grote en eenvoudige bedienknoppen en vakantiemodus. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • (1)
  Artikelnr.: Y4H910RF4004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Honeywell Lyric T4R is een

  De Honeywell Lyric T4R is een draadloze programmeerbare klokthermostaat voorzien van zowel aan/uit als OpenTherm ketelsturing. De Lyric T4 is onder andere voorzien van een 7-daags programma, verlicht display, grote en eenvoudige bedienknoppen en vakantiemodus.

 • (1)
  Artikelnr.: TH8210M1003 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Honeywell Chronotherm Touch

  De Honeywell Chronotherm Touch thermostaat is een programmeerbare touchscreen klokthermostaat die op OpenTherm modulerend protocol communiceert met uw ketel. De Honeywell Chronotherm Touch Modulation is 7 dagen per week, 6 periodes per dag instelbaar. Geen batterijen benodigd. Voorzien van LCD verlicht touchscreen.  Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: T87M2018 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Optimaal en zuinig stoken en zeer

  Optimaal en zuinig stoken en zeer eenvoudig te bedienen. De Honeywell Round Modulation communiceert continu met het cv-toestel voor een zo nauwkeurig mogelijke en energiezuinig comfortregeling. Deze thermostaat werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • (1)
  Artikelnr.: Y87C2004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell Round Modulation inclusief

  Honeywell Round Modulation inclusief connect Gateway voor bediening met smartphone of tablet. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: Y87RF2008 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Optimaal en zuinig stoken en zeer

  Optimaal en zuinig stoken en zeer eenvoudig te bedienen.De Honeywell Round Wireless Modulation communiceert draadloos met het cv-toestel en is waar dan ook in de woning te plaatsen. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: S101679 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Remeha iSense thermostaat is een

  De Remeha iSense thermostaat is een programmeerbare klok thermostaat voor OpenTherm Remeha CV-toestellen. Uw huis optimaal warm met een modulerende Remeha thermostaat welke door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ideaal is.

Scroll