Rookgas Afvoerbuizen

Een juiste rookgasafvoering is cruciaal voor een veilig en goedwerkend CV systeem. In ons assortiment bieden wij twee types rookgasbuizen aan van het Nederlandse merk Burgerhout.

Ons assortiment bestaat uit het relatief nieuwe kunststof Safe-PP en de reguliere dikwandige aluminium pijpen. Het grote voordeel van Safe-PP is dat er geen corrosie na verloop van tijd optreedt door de rookgassen. In tegenstelling tot aluminium vervuilt Safe-PP uw CV-ketel dan ook niet. Het tweede voordeel is dat Safe-PP, omdat het een kunststof is, veel makkelijker op maat te maken is.

Het enige verschil tussen de twee types buis is dat dikwandig aluminium geschikt is voor temperaturen tot 200°C en Safe-PP tot 120°C. Dit maakt echter voor een normaal CV-systeem met HR ketel op geen enkele manier uit aangezien HR ketels op maximaal 85°C stoken waarbij de rookgassen in de praktijk nog veel lager uitkomen.

Rookgas Afvoerbuizen producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: 400453992 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Safe-PP kunststof

  Burgerhout Safe-PP kunststof rookgasafvoerpijp met 90° bocht. Diameter 80mm. Geen corrosie door rookgassen en makkelijk op maat te maken.

 • Artikelnr.: 400453990 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Safe-PP kunststof

  Burgerhout Safe-PP kunststof rookgasafvoerpijp met 45° bocht. Diameter 80mm. Geen corrosie door rookgassen en makkelijk op maat te maken.

 • Artikelnr.: 400453973 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Safe-PP kunststof

  Burgerhout Safe-PP kunststof rookgasafvoerpijp in lengte 250mm. Diameter 80mm. Geen corrosie door rookgassen en makkelijk op maat te maken.

 • Artikelnr.: 400453975 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Safe-PP kunststof

  Burgerhout Safe-PP kunststof rookgasafvoerpijp in lengte 500mm. Diameter 80mm. Geen corrosie door rookgassen en makkelijk op maat te maken.

 • Artikelnr.: 400453977 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Safe-PP kunststof

  Burgerhout Safe-PP kunststof rookgasafvoerpijp in lengte 1000mm. Diameter 80mm. Geen corrosie door rookgassen en makkelijk op maat te maken.

 • Artikelnr.: 400453979 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Safe-PP kunststof

  Burgerhout Safe-PP kunststof rookgasafvoerpijp in lengte 2000mm. Diameter 80mm. Geen corrosie door rookgassen en makkelijk op maat te maken.

 • Artikelnr.: 400451552 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Mugrofix dikwandige

  Burgerhout Mugrofix dikwandige aluminium rookgas afvoerleiding met 90° bocht. Rookgasbuis diameter bedraagt 80mm. Voorzien van mof en afdichtring. Voor een veilig rookgasafvoer systeem.

 • Artikelnr.: 400451554 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Burgerhout Mugrofix dikwandige

  Burgerhout Mugrofix dikwandige aluminium rookgas afvoerleiding met 45° bocht. Rookgasbuis diameter bedraagt 80mm. Voorzien van mof en afdichtring. Voor een veilig rookgasafvoer systeem.

Scroll