Plintverwarming

Kickspace is de ideale oplossing voor het creëren van ruimte als het gaat om verwarming. Kickspace plintverwarming is door zijn compacte vormgeving doorgaans in elke keukenplint, onder lades en kastjes te plaatsen maar is ook inzetbaar op alternatieve plaatsen zoals badkamer, gang of studeerkamer. Met Kickspace brengt u gemakkelijk en efficiënt ruimtes op temperatuur. Meer info>

Plintverwarming producten

Producten per pagina

Kickspace modellen

Kickspace wordt doorgaans aangesloten op het bestaande cv-systeem met bijgeleverde aansluitset, maar kan ook stand-alone op elektra (DUO en E serie) worden aangesloten. Kickspace plintverwarming is voorzien van aan/uit schakelaar, harder-zachter stand en zomerstand (circulatiestand). Kickspace kan voorzien worden van een externe aan/uit schakelaar, toerenregelaar of thermostaat, zie hiervoor de product accessoires.

Kickspace werking

Kickspace zuigt koude omgevingslucht aan en verwarmd deze middels zijn warmtewisselaar. Door ingebouwde ventilator wordt de warme lucht de ruimte ingeblazen. Door de harder en zachter knop bediend u de ventilator en hiermee de warmte output. Het harder zetten van de Kickspace gaat gepaard met een harder geluid, maar wordt over het algemeen als niet storend beschouwd t.o.v. een Afzuigkap.

Scroll