Elektrische vloerverwarming

Moderne en energie zuinige elektrische vloerverwarming geschikt voor vele toepassingen. Ideaal voor badkamer of toilet. Maar ook voor onder een tegelvloer in de hal of keuken is elektrische vloerverwarming een comfortabele toepassing.

Dankzij de nauwkeurige werking van de standaard meegeleverde klokthermostaat is voordelig verwarmen en optimaal comfort gegarandeerd. Inzicht in het stroomverbruik over een bepaalde periode (maand / Jaar) behoort tot een van de geïntegreerde opties van de klokthermostaat.

Danfoss EFTI vloerverwarming sets worden compleet en ready to go geleverd. - Werkbreedte : 50 cm - Snelle opwarmtijd - Toepasbaar als hoofd- of bijverwarming - Energie zuinig in combinatie met de meegeleverde inbouw klokthermostaat - Zeer geringe opbouwhoogte - Kan direct in de tegellijm verwerkt worden - Geen onderhoud noodzakelijk - Kan op bestaande tegelvloeren worden verwerkt.

Danfoss EFTI kan worden geïnstalleerd in woningen, kantoren, winkels enzovoort en is prima toepasbaar onder tegelvloeren, natuursteen, grindkorrelvloeren, laminaat, parket, houten vloeren en linoleum. Bespreek de installatie van Danfoss EFTI vooraf met uw vloerleverancier voor een optimale afstemming van uw vloerafwerking.

Badkamer vloerverwarming toch op CV? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan de Heimeier RTL ventiel unit.

Elektrische vloerverwarming producten

Producten per pagina
Scroll