CV-ketels

Bij CVkoopjes bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe CV-ketel inclusief fabrieksgarantie. Alle CV-ketels en toebehoren worden bovendien gratis bij u thuisbezorgd door een professionele transporteur.

Nog niet helemaal zeker welke CV-ketel het beste bij uw situatie past? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze experts helpen u graag verder.

CV-ketels producten

1 - 10 van 147 │ Producten per pagina:
 • (3)
  2 jaar service aan huis
  gratis installkit
  Artikelnr.: 043307
  Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  Nu tijdelijk inclusief 2 jaar gratis

  Nu tijdelijk inclusief 2 jaar gratis service aan huis & installkit t.w.v. €54,85. Een kleine krachtige en zuinige CV-ketel met unieke 2-in-1 warmtewisselaar. De Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 CW3 met zuinige A-Label pomp is prima toepasbaar in woningen tot 300 m3.

 • 2 jaar service aan huis
  gratis installkit
  Artikelnr.: 041107
  Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  Nu tijdelijk inclusief 2 jaar gratis

  Nu tijdelijk inclusief 2 jaar gratis service aan huis & installkit t.w.v. €54,85. De nieuwe Intergas HReco is wederom een pionierende CV-ketel. Met zijn A-label pomp en draadloze RF module voor draadloze thermostaat is deze CV-ketel niet alleen de zuinigste in zijn klasse, ook is de HReco ontzettend gebruiksvriendelijk.

 • € 1.097,75 € 1.127,75
  In winkelwagen Meer info
  2 jaar service aan huis
  Artikelnr.: 043307-PD
  Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  Met de Intergas Kombi Kompakt HRE

  Met de Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 CW3 Package Deal kunt u meteen aan de slag. De Package Deal bestaat onder meer uit een luxe installatiepakket, hoogwaardige rookgaskit en een Honeywell Chronotherm Touch Modulation thermostaat voor nauwkeurige en comfortabele regeling.

 • € 840,00
  Meer info

  Verkrijgbaar begin 2017. Prijs is

  Verkrijgbaar begin 2017. Prijs is een richtprijs. De Intergas HRX24 is een CW3 doorstoomtoestel met unieke eigenschappen. De HRX levert een vermogen van 12 kW en is zowel CV-zijdig als tapwaterzijde A-label.

 • Artikelnr.: 1803025 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  De Ferroli BlueSense 3 is een CW3

  De Ferroli BlueSense 3 is een CW3 combiketel met een maximaal vermogen van 21,2 kW. De BlueSense 3 levert een tapwater rendement van 89,1%, en een cv-rendement van 108,8%. Alle BlueSense ketels werken op basis van het pijp-in-pijp warmtewisselaar systeem, wat resulteert in een hoog rendement met minder storingsgevoellige ketelonderdelen en zijn voorzien van A-label pomp.

 • Artikelnr.: 8910060 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  U wilt een warm en aangenaam huis.

  U wilt een warm en aangenaam huis. Snel voldoende warm water in bad of onder de douche op momenten dat u dat wenst. Met een ATAG A CV-ketel bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit, het hoogste rendement en een optimaal comfort. En dat tegen de laagste kosten.

 • Artikelnr.: CMS927B1015 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  Draadloos temperatuur regeling met

  Draadloos temperatuur regeling met klokfunctie 7 daags programma. Communicatie verloopt rechtstreeks via Intergas HRe RF en HReco CV-ketel serie. Geen extra zender/ontvanger benodigd.

 • Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  Remeha Avanta CV-ketels zijn

  Remeha Avanta CV-ketels zijn Hypermoderne HR combitoestellen met zeer flexibele aansluit- en opstelmogelijkheden. Remeha Avanta CV-Ketels zijn zeer compact en hebben een grote ventilatoropvoerhoogte waardoor lange leidingsets mogelijk zijn.

 • Artikelnr.: PD24CCW3 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  Met de Remeha Avanta 24C CW3 Package

  Met de Remeha Avanta 24C CW3 Package Deal kunt u meteen aan de slag. De Package Deal bestaat onder meer uit een luxe installatiepakket, hoogwaardige rookgas set en een Remeha iSense Thermostaat voor nauwkeurige regeling.

 • Artikelnr.: 7746901850 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Klein, slim en extra zuinig

  Klein, slim en extra zuinig comfort.De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past.Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit.

Assortiment CV-ketels

Ons assortiment bestaat uit een selectie topmerken breed genoeg om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Ons programma is opgebouwd uit de topmodellen van onder andere de merken Intergas, FerroliNefit, ATAG en Remeha, met elk hun eigen unieke kenmerken en specificaties.

Zo zijn Intergas CV-ketels bijvoorbeeld uitgevoerd met unieke twee-in-een warmtewisselaars. Dit houdt in dat, in tegenstelling tot andere ketelmerken, het tapwater en het centrale verwarming water door dezelfde warmtewisselaar wordt verwarmd. Dit zorgt er in eerste instantie voor dat een secundaire warmtewisselaar voor het tapwater en de bijbehorende driewegklep komen te vervallen, maar ook het rendement is aanzienlijk hoger. Daarom worden Intergas ketels ook wel 'dubbel HR' genoemd.

CV-ketel bestellen

Een nieuwe CV-ketel kopen is niet iets wat men jaarlijks doet. Een ketel is gebouwd om wel 15 tot 20 jaar mee te gaan. Het is dan ook van belang dat wanneer u voor een nieuwe ketel kiest, u 100% zeker weet dat u de juiste aanschaft. Aangezien de ketelverkoop voorheen via een installateur verliep, die hierover zijn persoonlijke advies en voorkeur gaf, is het voor een 'moderne' koper vaak een sprong in het diepe.

Zo zijn er een aantal zaken die per wens (en woning) verschillen waar de ketel geschikt voor moet zijn. Denk hierbij aan het benodigd vermogen, de gewenste CW klasse, aansturing van vloerverwarming en de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw ketel via uw smartphone te bedienen.

Scroll