• Gratis bezorging vanaf € 20,-
 • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
 • Achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf € 20,-
 • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
 • Achteraf betalen

Verzenden en retourneren: Helder en eenvoudig.

 • Wij rekenen € 4,95 verzendbijdrage op bestellingen onder de € 20,- incl. btw.

 • Wij rekenen geen verzendkosten op bestellingen boven de € 20,- incl. btw.

 • Verzendkosten voor België bedragen € 19,50 op bestellingen onder € 250,- Daarboven gratis.
 • Wij leveren niet onder rembours

Hoe snel heeft u uw bestelling in huis?

Voor voorraadartikelen geldt, voor 17:45 besteld = volgende werkdag in huis.

Bestelt u voor 17:45 op:

Maandag, dan ontvangt u uw bestelling Dinsdag.
Dinsdag, dan ontvangt u uw bestelling Woensdag.
Woensdag, dan ontvangt u uw bestelling Donderdag.
Donderdag, dan ontvangt u uw bestelling Vrijdag.
Vrijdag, dan ontvangt u uw bestelling Maandag.
Zaterdag, dan ontvangt u uw bestelling Dinsdag.
Zondag, dan ontvangt u uw bestelling Dinsdag.

Voor levering in België geldt twee dagen transporttijd.

Het maken van een afleverafspraak

Bij CVkoopjes.nl kan je zelf je leverdatum aangeven. Op de gewenste leverdatum zal de bezorger de bestelling bij je aanbieden. Er dient rekening gehouden te worden met enkele kleine zaken:

- Al onze radiatoren en groot materiaal worden per vrachtwagen transport bezorgd

- Kleinere materialen zoals koppelingen en thermostaten worden per pakketpost bezorgd

- Op de dag van levering kunt u vanaf 09.00 naar ons bellen voor een tijdsvak van levering, dan is de planning bekend

Uitzonderingen op de gekozen dag

- Indien er voor snelservice gekozen is, wordt er altijd de eerstvolgende werkdag geleverd

- Indien een product een levertijd kent langer dan 1 tot 3 werkdagen,
  kan de gewenste leverdatum niet gehaald worden.
  In dat geval zullen we in overleg met u de bestelling leveren zodra de de bestelde producten beschikbaar zijn

- Indien een product op voorraad staat, en overhoop toch niet leverbaar is,
  zullen we ten alle tijden u zo spoedig mogelijk informeren.


Het leveren van de bestelling

Onze vervoerders bezorgen op werkdagen en tijdens kantooruren. Er dient op die tijden iemand op het afleveradres aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen. De bestelling wordt geleverd tot de eerste drempel.

Indien je als doe-het-zelver of installateur een bestelling plaatst en overdag elders werkt kun je het pakket het beste op een adres laten afleveren waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Omdat het afleveradres mag afwijken van het factuuradres kun je dit op het moment van plaatsing van uw bestelling aangeven bij het veld "Afleveradres". Indien er niemand aanwezig is op het afleveradres, dan kan de vervoerder het pakket helaas niet afleveren. Dit kan extra kosten tot gevolg hebben bij een herlevering. Wij verzenden met professionele vervoerders. Deze leveren niet buiten kantooruren.

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres.

Bestellingen worden bezorgt binnen Nederland. Overige Buitenlandse bestellingen kunnen worden afgehaald of mogelijk in overleg worden verzonden.

De levertijd van bestellingen kan variëren. Een en ander is afhankelijk van het tijdstip van bestellen, de gekozen betaalmethode, de gewenste verzendmethode en de beschikbaarheid in ons magazijn. Je kan daarbij de volgende indicatie aanhouden:

 • Kies je voor verzending en betaal je met bijvoorbeeld iDeal of PayPal, dan kun je de bestelling op de gekozen dag in huis ontvangen.

 • Betaal je per overboeking duurt de betaalbevestiging gemiddeld 2 á 3 werkdagen. Vanaf moment dat je bestellingsstatus is veranderd naar “betaling geaccepteerd”, krijg je van ons een verzendklaar e-mail waarin je kan aangeven wanneer de bestelling in ontvangst genomen kan worden.

 • Wij kunnen voor de gekozen 'leverdag' geen exact tijdstip van levering afgegeven.

 • De bestelling kan worden geleverd door verschillende vervoerders. Grote materialen zoals radiatoren en CV-ketel worden door ons altijd met speciaal vrachtwagen transport verzonden. Kleinere materialen zoals thermostaten en toebehoren worden via pakketdiensten zoals PostNL en DPD verzonden.

Transport risico

Tot aan het moment van aflevering is CV Unie verantwoordelijk voor het transport. Het transport risico als zodanig wordt volledig door CV Unie gedragen. Dit betekent dat schade tijdens transport door CV Unie wordt vergoed en/of producten worden omgeruild, e.a. te bepalen door CV Unie en zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de afnemer. Bij aflevering van uw bestelling dient u deze te controleren op schade.
Voor (bijna) alle verzonden bestellingen dien je een afleverbon voor 'ontvangst in goede orde' te tekenen. Beschadigingen en/of manco's dienen aangetekend te worden op de afleverbon. Schade reclamaties kunnen tot 2 dagen na ontvangst van je goederen worden ingediend waarna CV Unie zal zorg dragen voor een passende oplossing. Later gemelde schade reclamaties kunnen niet worden gehonoreerd.


Retourneren van producten

Voordat je een product naar ons terugzendt, dien je allereerst (altijd) een retour aanvraag in te dienen. (Retour Magazijn Autorisatie). Hiervoor kan je per e-mail contact met ons opnemen. Je kan producten pas retour zenden na ontvangst van een Retour Magazijn Autorisatie. Deze procedure is belangrijk zodoende wij de retourzending snel kunnen administreren en afhandelen. Zonder deze autorisatie behouden wij ons het recht een retourzending te weigeren. Om begeleidend schrijven bij te voegen kunt u dit modelformulier voor ontbinding downloaden.


Bij het retourneren van producten dien je de volgende regels in acht te nemen:

Alle producten dienen in degelijke verpakking met alle toebehoren te worden teruggezonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing tijdens het transport naar ons. Voor niet-correct verpakte producten wordt minimaal €35,00 excl. BTW aan her- verpakkingskosten in rekening gebracht.

Houdt rekening met het volgende;
- Je dient het pakket aan de buitenkant duidelijk te voorzien van uw gegevens en RMA-nummer.
- Je dient een kopie van de factuur mee te zenden.
- Je dient de verzend- en verzekeringskosten te betalen.
- Indien een klacht/storingsmelding niet terecht blijkt te zijn, worden verzend- en onderzoekskosten, €50,00 exclusief BTW in rekening gebracht.

Na ontvangst van de product zenden wij je een ontvangstbevestiging per e-mail en wordt je geïnformeerd over de status van de afhandeling.


Scroll