Plintboilers producten

 • Artikelnr.: 07.02.10.636 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Daalderop close-in 5 liter

  Daalderop close-in 5 liter plintboiler

 • Artikelnr.: 40221020 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Inventum Modesto Q Slide-in is

  De Inventum Modesto Q Slide-in is een compacte 10 liter keukenboiler welke compleet uit hetzicht in een keukenkast of achter de keukenplint kan worden weggewerkt. De Modesto Q is eveneens voorzien van een kopere ketel met daaromheen een dikke laag isolatie (CFK-vrij) voor een minimaal warmteverlies. Realiseer een optimale besparing en comfort met Inventum.

 • Artikelnr.: 40221004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Inventum Modesto Q Slide-in is

  De Inventum Modesto Q Slide-in is een compacte 10 liter hot-fill keukenboiler welke compleet uit hetzicht in een keukenkast of achter de keukenplint kan worden weggewerkt. De Modesto Q is eveneens voorzien van een kopere ketel met daaromheen een dikke laag isolatie (CFK-vrij) voor een minimaal warmteverlies.

 • Artikelnr.: 40140520 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Inventum Q5 Slide-in is een zeer

  De Inventum Q5 Slide-in is een zeer compacte 5 liter RVS keukenboiler welke moeiteloos achter de keukenplint kan worden geplaatst. De Q5 plintboiler is voorzien van een roestvrijstalen ketel met daar omheen een dikke laag isolatie, voor een minimaal warmteverlies. Al met al een comforverhogende en EPC-verlagende boiler welke eenvoudig is te instaleren.

Scroll