Boilers

Snelheid, comfort en energie besparing. Daar gaat het over als we praten over boilers. Met name de keuken boilers blinken hierin uit. Gewoon super snel warm water op het tappunt, vaak de keukenkraan. Ideaal en ook erg duurzaam.

Direct warm tapwater

Want het warme water is direct beschikbaar. Dus geen onnodige verspilling meer van koudwater omdat de cv-ketel een aanloopperiode heeft, en ook meestal grote afstanden moet overbruggen om het warm water op het afname punt te brengen. Niets van dit. Geen verspilling meer, direct warmwater en ook nog eens tegen een fractie van de kosten. Het is namelijk ook heel voordelig om op deze manier te voorzien in warm tapwater voor bijvoorbeeld de keuken.

Een verhogend comfort en energiebesparing

Omdat er telkens relatief beperkte hoeveelheid warmwater nodig is (anders dan douche of badkamer) kan een keukenboiler prima voorzien in deze behoefte. De beperkte maar ruim voldoende opslag capaciteit van een keuken boiler maakt deze voorziening per definitie voordeliger dan een start en stop procedure van een gas cv-ketel. Deze zal telkens op volle kracht moeten stoken om het water zo snel mogelijk warm te krijgen. Ondanks dat een cv-toestel dit zo snel mogelijk uitvoert is er nog steeds sprake van een relatief lang wachttijd (en verspilling) en dito stookkosten.

Kortom, een boiler of keukenboiler is een slimme investering met duurzaam karakter en voorziet in maximaal comfort in de warm tapwater behoefte.

Boilers producten

1 - 8 van 25 │ Producten per pagina:
 • € 229,95 € 240,64
  In winkelwagen Meer info
  (2)
  Artikelnr.: 07.02.26.631/1250-0-05-01 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Itho Daalderop Close-In

  Itho Daalderop Close-In keukenboilerset inclusief aansluitset. Daalderop close-in is een compacte 10 liter keukenboiler welke cold-fill wordt aangesloten. De Daalderop close-in 10 liter heeft een 2200 watt vermogen, wordt aangesloten op 230V netspanning en kan door zijn compacte vormgeving makkelijk in een keukenkast worden weggewerkt.

 • Artikelnr.: 303847 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Vaillaint geiser adapter van Ø60/100

  Vaillaint geiser adapter van Ø60/100 naar Ø80/80.

 • Artikelnr.: 07.02.21.634 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Daalderop close-in ECO 15 liter is

  Daalderop close-in ECO 15 liter is een compacte keukenboiler welke cold-fill of hot-fill wordt aangesloten. De Daalderop 15 ECO heeft een 2200 watt vermogen, wordt aangesloten op 230V netspanning en kan door zijn compacte vormgeving makkelijk weggewerkt worden in een keukenkast. De Daalderop 15 ECO heeft als extra een boost knop voor het extra snel verwarmen van tap water naar 90°C.  

 • Artikelnr.: 1250-0-05-01 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Pentec boiler aansluitset

  Pentec boiler aansluitset universeel, voor het eenvoudig aansluiten van een inbouw keukenboiler op de waterleidingen.

 • Artikelnr.: 07.90.80.011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Voor het aansluiten van 2 zware

  Voor het aansluiten van 2 zware huishoudelijke apparaten "zoals bijvoorbeeld een boiler en vaatwasser" op één elektra groep. De CombiSwitch schakeld tussen deze twee apparaten en vangt de piekstroom op.

 • € 159,00 € 209,99
  Meer info

  De AEG mini U is een compacte 10

  De AEG mini U is een compacte 10 liter keukenboiler met geïsoleerde en geëmailleerde ketel voor een minimaal warmteverlies. De AEG mini U wordt cold-fill of hot-fill aangesloten, kan op temperatuur handmatig worden ingesteld tot 82°C en kan 18 liter 40°C gemengd warm water produceren. Kortom de AEG mini U heeft alles wat u van een keukenboiler mag verwachten.

 • Artikelnr.: 07.02.10.636 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Daalderop close-in 5 liter

  Daalderop close-in 5 liter plintboiler

 • Artikelnr.: 07.02.26.631 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Daalderop close-in is een compacte

  Daalderop close-in is een compacte 10 liter keukenboiler welke cold-fill wordt aangesloten. De Daalderop close-in 10 liter heeft een 2200 watt vermogen, wordt aangesloten op 230V netspanning en kan door zijn compacte vormgeving makkelijk in een keukenkast worden weggewerkt.

Scroll