Intergas Xtreme

Met de Xtreme zet Intergas opnieuw de toon in comfort en rendement. Dankzij het gebruik van de twee-in-een warmtewisselaar in combinatie met de nieuwe ingebouwde warmte terugwin unit (WTW unit) behaalt de Xtreme een extreem tapwaterrendement van wel 122,0%.

De Xtreme combineert al het goede van Intergas en doet er nog een schepje bovenop. Zo is de Xtreme standaard voorzien van modulerende A-label circulatiepomp, RF2 module voor draadloze thermostaten, twee-in-een warmtewisselaar en de nieuwe WTW unit, welke de restwarmte uit de rookgassen gebruikt voor het verwarmen van het tapwater.

Mede hierdoor behaalt de Xtreme 36 de eer 'Beste uit de test' september 2017 van de keurmeesters bij de Consumentenbond. De Intergas Xtreme 36 ontvangt een 9,1 op het gebied van energiezuinigheid en verslaat hiermee de concurrerende CW5 toestellen ruimschoots met 0,8 punt de vorige koploper, de ATAG i36EC.

Intergas Xtreme kopen

De Xtreme serie van Intergas zal begin oktober leverbaar zijn, met als eerste – en vooralsnog enige – Intergas Xtreme 36 CW5 toestel. Naar verwachting zullen er binnenkort ook CW3 en CW4 toestellen uit de fabriek te Coevorden rollen.

Intergas Xtreme producten

 • (2)
  2 jaar service aan huis
  Artikelnr.: 015114
  Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De nieuwe Intergas Xtreme 36 is een

  De nieuwe Intergas Xtreme 36 is een CW5 toestel met een vermogen van 32,1 kW. De Xtreme levert 15 liter p/min bij 40°C. Met een jaartaprendement van maar liefst 122% is de nieuwe Xtreme 36 de zuinige CV-ketel ooit op tapwater gebied. Dankzij de extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer haalt de Xtreme restenergie uit de warmte rookgassen.

Scroll