Aansluitpakketten

Ketel aansluitpakketten zijn samengestelde pakketten met onderdelen welke vereist zijn voor een goedwerkende CV-ketel installatie. Onze ketel aansluitpakketten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen waarbij er rekening wordt gehouden met de wens van de gebruiker.

Zo is het installatiepakket basic voornamelijk samengesteld voor renovatie doeleinden, waarbij de meeste onderdelen rondom de ketel blijven zitten. De pakketten Deluxe en Deluxe All In zijn bedoeld voor zowel nieuwe systemen als systemen waarbij veel van de bestaande onderdelen niet meer herbruikbaar zijn.

Aansluitpakketten producten

 • Artikelnr.: 3299030 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Installatiepakket ter behoeve van

  Installatiepakket ter behoeve van een nieuwe CV-Ketel of ter vervangen van huidige onderdelen. Dit installatiepakket is voorzien van een expansievat, gaskraan, inlaatcombinatie en overstortventiel.

 • Artikelnr.: 3299005 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Handig en voordelig, zo wordt het

  Handig en voordelig, zo wordt het het CV-ketel installatiepakket het beste omschreven. Aankoopvoordeel door pakket samenstelling en onmisbaar voor een veilige en goedwerkende cv-installatie. Voor elke cv-ketel installatie een goede koop.

 • Artikelnr.: 3299025 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Het All In installatiepakket bevat

  Het All In installatiepakket bevat alle onderdelen voor een frisse CV-ketel installatie. Dit zeer uitgebreide pakket bestaat uit alle onderdelen die doorgaans rondom de CV-ketel te vinden zijn. Het pakket bestaat onder andere uit een compleet expansievat, vulset, gaskraan, overstortventiel, inlaatcombinatie en benodigde knelkoppelingen.

 • Artikelnr.: 3299050 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Flexibele leidingen set ten behoeve

  Flexibele leidingen set ten behoeve van aansluiting CV-ketel

Scroll