Kamerthermostaten producten

 • € 68,95 € 75,00
  In winkelwagen Meer info
  (1)
  Artikelnr.: T87RF2025 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Optimaal en zuinig stoken en zeer

  Optimaal en zuinig stoken en zeer eenvoudig te bedienen. De Honeywell Round Wireless communiceert continu met het cv-toestel voor een zo nauwkeurig mogelijke en energiezuinige comfortregeling.

 • Artikelnr.: HCF82 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Honeywell Draadloze

  Honeywell Draadloze temperatuuropnemer voor het meten van een ruimtetemperatuur anders dan waar bijvoorbeeld de thermostaatkop hangt. Dit is wenselijk wanneer deze zich op een moeilijk meetbare plek zoals een hoek of onder een raam. Direct compatibel met Evohome zoneregeling ter uitbreiding van de HR92 thermostaatkop of de HCE80 vloerverwarmingsregeling. 

 • Artikelnr.: CMT927A1019 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze thermostaat met aan/uit regeling. geschikt voor elk cv-toestel. Het uitgebreide 7-daagse klokprogramma op deze thermostaat kan voor de hele week een verwarmingsprogramma instellen.

 • Artikelnr.: DTS92A1011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Draadloze digitale kamerthermostaat

  Draadloze digitale kamerthermostaat welke gekoppeld wordt met het Honeywell Evohome systeem en/of de HCE80 vloerverwamingsregelaar. De thermostaat is voorzien van duidelijk display en wordt daarnaast gevoed door de bijgeleverde batterijen.

 • Artikelnr.: CMS927B1015 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Draadloos temperatuur regeling met

  Draadloos temperatuur regeling met klokfunctie 7 daags programma. Communicatie verloopt rechtstreeks via Intergas HRe RF en HReco CV-ketel serie. Geen extra zender/ontvanger benodigd.

Scroll