• kiyoh-categorie.jpg

Filter op

Modulerend

Programmeerbaar

Via App bedienbaar

Remeha thermostaten

Remeha biedt in haar assortiment thermostaten twee modellen: De iSense en de qSense. De Remeha iSense is een programmeerbare klokthermostaat en de qSense is een wat minder uitgebreide kamerthermostaat. Beide Remeha thermostaten bedienen de ketel modulerend voor een optimaal comfort en zo laag mogelijke stookkosten.

De programeerbare Remeha iSense is tevens verkrijgbaar in RF uitvoering. De iSense RF wordt geleverd met draadloze module voor bij de ketel. Dit zorgt er voor dat de thermostaat draadloos kan verbinden met uw ketel.

Remeha thermostaten

 • Artikelnr.: 7648242 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Remeha eTwist is een slimme

  De Remeha eTwist is een slimme thermostaat die via een smartphone of tablet bediend kan worden. De eTwist kan bovendien ook zonder de App volledig met klokprogramma ingesteld worden. De eTwist werkt op alle OpenTherm CV-toestellen, maar kan ook op een aan/uit poort van de CV-ketel worden geinstalleerd.

 • Artikelnr.: S101679 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Remeha iSense thermostaat is een

  De Remeha iSense thermostaat is een programmeerbare klok thermostaat voor OpenTherm Remeha CV-toestellen. Uw huis optimaal warm met een modulerende Remeha thermostaat welke door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ideaal is.

 • Artikelnr.: S101460 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Remeha qSense is een duidelijke

  De Remeha qSense is een duidelijke en simpel te bedienen kamerthermostaat. De qSense maakt gebruik van een modulerend protocol voor een optimaal comfort en minimale stookkosten. De qSense is voorzien van een helder verlicht display en wordt voorzien van stroom via het thermostaatdraad.

 • Artikelnr.: S101795 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Remeha iSense draadloos is een

  De Remeha iSense draadloos is een programmeerbare klokthermostaat voor OpenTherm Remeha CV-toestellen. Middels de bijgeleverde RF brug maakt de thermostaat draadloos contact met de ketel. Uw huis optimaal warm met een modulerende Remeha thermostaat welke door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ideaal is.

Scroll