• Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen

Delonghi verticale radiatoren

Delonghi verticale radiatoren voor centrale verwarming zijn een aanwinst voor elke interieur. Verticale radiatoren van Delonghi worden gefabriceerd volgens de Europese EN442 norm. Ook voor de verticale radiatoren van Delonghi geld dat deze zijn voorzien van een Zink fosfaat laag en een Kathodische Elektroforetische behandeling. Een Epoxy poedercoating in de kleur RAL9016 (wit) zorgt voor een kwalitatief en duurzaam eindresultaat. Delonghi geeft dan ook 15 jaar garantie op haar producten.

Verticale Delonghi modellen

Delonghi biedt een assortiment aan verschillende modellen en maten radiatoren. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit een Delonghi Vertical met geribbelde voorplaat of de strakke Delonghi Linear Vertical met vlakke voorplaat. Maten lopen hierin uiteen van 1,8 meter tot 2,2 meter hoog en van 300 tot 700mm breed. Zo is er voor elke situatie een geschikte Delonghi vertical radiator.

Delonghi Vertical aansluitingen

Delonghi vertical radiatoren zijn voorzien van 4 zij-aansluitingen en een midden-onderaansluiting. Door middel van de midden-onder aansluiting is het mogelijk de radiator mooi af te werken middels een afdekbaar H-blok met geïntegreerde (thermostaat)kraan. Op deze manier wordt de radiator een strak geheel zonder kleurafwijking of uitstekende delen. Bovendien worden alle Delonghi verticale radiatoren standaard geleverd inclusief ophangbeugels en afdichtstoppen voor de gaten die niet gebruikt worden.

Door middel van de zij-aansluitingen, welke zoals bij een handdoekradiator verticaal gepositioneerd zijn, kan er middels een reguliere kraan en voetventiel de radiator aangesloten worden. Hierbij kunnen beide onderzijdes gebruikt worden, of een bovenzijde en 1 onderzijde waarbij de bovenzijde als aanvoer gebruikt dient te worden.

Delonghi Vertical bestellen

Bij CVkoopjes bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe Delonghi Vertical inclusief fabrieksgarantie. Alle Delonghi verticale radiatoren, Henrad verticale radiatoren en Thermrad verticale radiatoren worden bovendien gratis bij u thuisbezorgd door een professionele transporteur.

Nog niet helemaal zeker welke radiator het beste bij uw situatie past? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze experts helpen u graag verder.

Delonghi verticale radiatoren producten

Scroll