• Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen

Los Aansluitmateriaal

In deze categorie staat al het losse aansluitmateriaal makkelijk en eenvoudig uitgesorteerd voor u.

Kranen gebruikt u voor de aanvoer regeling van uw radiator, u kunt kiezen voor een open/dicht kraan of een Thermostatische kraan waarbij een thermostaatkop benodigd is (zie accessoires).

Voetventielen gebruikt u voor de retour regeling van uw radiator. Onze Regutec voetventielen zijn afsluitbaar.

H-Blokken zijn voor onder aansluitingen. U gebruikt (meestal) een normaal aftapbaar of afsluitbaar H-Blok voor een normale paneelradiator waar het losse insert bovenin geplaatst kan worden. Thermostatische H-Blokken gebruikt u bij designradiatoren en badkamer designradiatoren waarbij het H-blok tesamen met het regelelement keurig afgewerkt kunnen worden middels een afdekkapje.

Regelelementen gebruikt u op uw insert t.b.v. de juiste temperatuursinstelling op uw radiator. Knelsets gebruikt u om uw kraan, voetventiel en/of uw H-Blok op uw leidingen te monteren.

Stoppen zijn er om de aansluitpunten te dichten die u niet gaat gebruiken. U kunt hier voor verschillende soorten kiezen zoals bijvoorbeeld een aftapstop of een ontluchter. Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot aansluitmateriaal mag u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Los Aansluitmateriaal producten

Producten per pagina
Scroll