Raamradiatoren

Een raamradiator is de perfecte oplossing bij ‘glas tot op de vloer’, lage borstweringen, of bijvoorbeeld onder zitbanken. Vanwege het neutrale en smaakvolle design is de raamradiator een onopvallende warmtebron die harmonieert in ieder interieur. Raamradiatoren (ook wel plintradiatoren genoemd) past in zowel een klassieke als moderne omgeving.

Thermrad raamradiatoren, prachtig afgewerkt

Bij een Thermrad raamradiator is de boven- en zijkanten bekleed met fraaie sierlijsten die samen de warmte doorlatende omkasting vormt. Deze warmte doorlatende sierlijsten geven de raam radiator niet alleen een mooi uiterlijk, maar dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af.

Een Thermrad raamradiator is door deze beschermende omkasting altijd kindveilig. De Thermrad raamradiator is in feite een Thermrad Super-8 Compact radiator in lage uitvoering van slechts 200 mm hoog. Voor veel daglicht naar binnen en prettig uitzicht naar buiten. De aanvoer- en retour CV-leidingen kunnen, bij toepassing van de onderaansluitingen, volkomen uit het zicht worden aangesloten.

Uitvoering is gelijk aan de andere Super-8 radiatoren, met dien verstande dat deze raamradiator uiteraard niet voorzien is van muurbevestigingen. Dit betekent dat zowel de voor als achterzijde van de radiator gelijk zijn afgewerkt en zodoende vanaf alle kanten een vrij aangezicht kennen.

Zowel een zij- onderaansluiting als een midden- onderaansluiting is standaard aanwezig bij een Thermrad raamradiator. Evenals de bekende 1/2" zij aansluitingen. Kortom de Thermrad raamradiator kan op alle mogelijke manieren worden aangesloten. Optioneel zijn standconsoles leverbaar.

Raamradiatoren producten

  • Artikelnr.: 9188224 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

    Thermrad Super-8 Plateau

    Thermrad Super-8 Plateau raamradiator met vlakke voorzijde in hoogte 200 mm, breedte 2400 mm en Type 22. De Thermrad Super-8 Plateau 200x22x2400 levert een vermogen van 1939 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 raamradiatoren worden exclusief bevestigingsmateriaal en radiatorstoppen.

  • Artikelnr.: 9184224 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

    Thermrad Super-8 Compact

    Thermrad Super-8 Compact raamradiator in hoogte 200 mm, breedte 2400 mm en Type 22. De Thermrad Super-8 Compact 200x22x2400 levert een vermogen van 2083 watt bij 90/70/20°C. Thermrad Super-8 Compact raamradiatoren worden exclusief bevestigingsmateriaal en radiatorstoppen.

Scroll