Kokendwaterboilers

Een kokend water kraan is in de huidige of moderne keukens niet meer weg te denken. Kookwaterkranen brengen namelijk veel voordelen met zich mee, denk hierbij aan de tijdsbesparing bij het koken of het tappen van een kopje thee, maar ook het energiezuinig aan de kook brengen van water in vergelijking met een waterkoker.  

Kokendwaterboilers producten

 • Artikelnr.: 40131200 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Inventum Aquaspot titanium

  De Inventum Aquaspot titanium elektrische 8 liter boiler is goed voor 6 liter kokenwater. Boilervat bestaat uit titaniumstaal en kent hierdoor 10 jaar garantie! Een perfecte boiler voor direct kokendwater uit de kraan.

 • Artikelnr.: 40131500 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Inventum Aquaspot titanium

  De Inventum Aquaspot titanium elektrische 4 liter boiler is goed voor 3 liter kokenwater. Boilervat bestaat uit titaniumstaal en kent hierdoor 10 jaar garantie! Een perfecte boiler voor direct kokendwater uit de kraan.

 • Artikelnr.: 15412010 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Uiterst comfortable en oogstrelend

  Uiterst comfortable en oogstrelend design is deze 3 in 1 kraan een must-have voor elke moderne keuken. Voorzien van Hotspot knop en mengkraan voor het kunnen tappen van kokend- en gemengd tapwater. De Inventum Alessio keukenkraan wordt geleverd exclusief Inventum Aquaspot boiler. Haal comfort en luxe in huis met Inventum.

 • Artikelnr.: 15402030 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Uiterst comfortable en oogstrelend

  Uiterst comfortable en oogstrelend design is deze 3 in 1 kraan een must-have voor elke moderne keuken. Voorzien van Hotspot knop en mengkraan voor het kunnen tappen van kokend- en gemengd tapwater. De Inventum Alessio keukenkraan wordt geleverd exclusief Inventum Aquaspot boiler. Haal comfort en luxe in huis met Inventum.

 • Artikelnr.: 15401010 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Lucca van Inventum is een luxe

  De Lucca van Inventum is een luxe chrome kookkraan voorzien van de Hotspot kokend water knop. De kraan heeft een prachtig moderne vormgeving en past dan ook prima naast een mengkraan van Inventum. Deze kraan wordt exclusief de Hotspot boiler geleverd.

 • Artikelnr.: 15451030 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Agostina van Inventum is een luxe

  De Agostina van Inventum is een luxe chrome kookkraan voorzien van de Hotspot kokend water knop. De kraan heeft een prachtig moderne vormgeving en past dan ook prima naast een mengkraan van Inventum. Deze kraan wordt exclusief de Hotspot boiler geleverd.

 • Artikelnr.: 15451020 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Celestina van Inventum is een

  De Celestina van Inventum is een luxe chrome kookkraan voorzien van de Hotspot kokend water knop. De kraan heeft een prachtig moderne vormgeving en past dan ook prima naast een mengkraan van Inventum. Deze kraan wordt exclusief de Hotspot boiler geleverd.

Scroll