Kookkranen producten

 • Artikelnr.: 15412010 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Uiterst comfortable en oogstrelend

  Uiterst comfortable en oogstrelend design is deze 3 in 1 kraan een must-have voor elke moderne keuken. Voorzien van Hotspot knop en mengkraan voor het kunnen tappen van kokend- en gemengd tapwater. De Inventum Alessio keukenkraan wordt geleverd exclusief Inventum Aquaspot boiler. Haal comfort en luxe in huis met Inventum.

 • Artikelnr.: 15402030 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Uiterst comfortable en oogstrelend

  Uiterst comfortable en oogstrelend design is deze 3 in 1 kraan een must-have voor elke moderne keuken. Voorzien van Hotspot knop en mengkraan voor het kunnen tappen van kokend- en gemengd tapwater. De Inventum Alessio keukenkraan wordt geleverd exclusief Inventum Aquaspot boiler. Haal comfort en luxe in huis met Inventum.

 • Artikelnr.: 15401010 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Lucca van Inventum is een luxe

  De Lucca van Inventum is een luxe chrome kookkraan voorzien van de Hotspot kokend water knop. De kraan heeft een prachtig moderne vormgeving en past dan ook prima naast een mengkraan van Inventum. Deze kraan wordt exclusief de Hotspot boiler geleverd.

 • Artikelnr.: 15451030 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Agostina van Inventum is een luxe

  De Agostina van Inventum is een luxe chrome kookkraan voorzien van de Hotspot kokend water knop. De kraan heeft een prachtig moderne vormgeving en past dan ook prima naast een mengkraan van Inventum. Deze kraan wordt exclusief de Hotspot boiler geleverd.

 • Artikelnr.: 15451020 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Celestina van Inventum is een

  De Celestina van Inventum is een luxe chrome kookkraan voorzien van de Hotspot kokend water knop. De kraan heeft een prachtig moderne vormgeving en past dan ook prima naast een mengkraan van Inventum. Deze kraan wordt exclusief de Hotspot boiler geleverd.

Scroll