Altijd de laagste prijzen voor radiatoren en CV-ketels.

Heeft u een project, een grote bestellijst of gewoon meerdere radiatoren nodig? Wilt u niet alleen een CV-ketel, maar kunnen wij u van dienst zijn met een complete set. Vraag dan uw persoonlijke offerte aan bij CVkoopjes en profiteer van de laagste mogelijke prijzen op de allerbeste Merken CV-ketels, radiatoren en vloerverwarming.

Hoe vraag ik een offerte aan?

  • Specificeer indien mogelijk zo duidelijk en volledig mogelijk uw aanvraag. Merk – type – aantal etc.

  • Definieer eventuele additionele wensen concreet. Kortom, heeft u nog vragen of wensen maar weet u niet precies welke materialen u hiervoor nodig heeft, omschrijf dit duidelijk en voor welke toepassing. Wij denken met u mee.

  • Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Niet omdat wij u graag lastig vallen, maar omdat het fijn is u te kunnen contacteren op het moment dat onze e-mail niet bij u aankomt, of omdat er vragen of opmerkingen zijn waarbij wij graag ruggespraak hebben met u zodoende de beste mogelijke aanbieding gerealiseerd kan worden die niet allen qua prijs, maar ook wat duidelijkheid en inhoud betreft zo goed mogelijk aansluit op uw wensen.

  • Bij radiator aanbiedingen en offertes is vaak van belang dat wij weten voor welk type woning uw aanvraag van toepassing is. Bouwjaar, bouw aard (steen, beton, hout etc), ligging (hoek, tussenwoning of vrijstaand) en inhoud zijn hele belangrijke kenmerken die meewegen in goede radiator, cv-ketel of project aanbieding.

     

    Vraag uw offerte hier aan

 


Scroll