• Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Voor 17:45 besteld volgende dag in huis
  • Achteraf betalen

Convectoren

Convectoren zijn compacte verwarmingslichamen die volledig hun warmte afgeven op basis van natuurlijke convectie. Daar waar radiatoren hun warmte zowel via stralingswarmte (radiatie) en convectie afgeven via de tussengeplaatste convectielamellen, verwarmen convectoren uitsluitend de omringende lucht.

Alhoewel dit technisch een minder effectieve manier van verwarming is, kunnen convectoren op een kleiner oppervlak een zeer hoog vermogen afgeven. Een ander groot voordeel is dat convectoren makkelijk in de vloer verwerkt kunnen worden in combinatie met een convectorput.

Convector assortiment

Ons assortiment convectoren bestaat uit de Betherma AluMAXX® serie. Deze unieke, Nederlandse convectoren zijn moderne en geavanceerde high performance convectoren. Om het hoge vermogen te bereiken hebben Betherma AluMAXX® convectoren dubbel omgezette zijkanten voor een groter verwarmend oppervlak. Ook zijn de lamellen strak tegen elkaar gemonteerd om een zeer hoge constructiestijfheid te realiseren. Ook op een lagere aanvoertemperatuur leveren AluMAXX® convectoren een hoog vermogen.

Ook hebben wij complete Betherma Metro convectorputten in ons assortiment. De Metro convectorput is uitgevoerd met bijbehorende convector.

Convector bestellen

Convectoren en convectorputten bestelt u eenvoudig en snel online bij CVkoopjes. Betherma AluMAXX® convectoren behoren tot ons standaard assortiment, en kunnen na bestelling binnen een werkdag bij u afgeleverd worden. De complete convectorputten met bijbehorende convector worden op aanvraag voor u geproduceerd bij Betherma. Levertijd bedraagt hierdoor minimaal 2 weken. Nog niet helemaal zeker of een convector voor u de juiste oplossing biedt? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Convectoren producten

Producten per pagina
Scroll