Handdoek Radiatoren

Handdoekradiatoren zijn niet alleen mooi voor in de badkamer, maar ook nog eens uiterst functioneel. Een handdoekradiator zorgt voor een warme ruimte en ook nog eens een lekkere warme handdoek na het douchen of badderen. Meer info ->

Handdoek radiator bestellen

Bij CVkoopjes bestelt u eenvoudig online uw nieuwe handdoek radiator. Alle voorradige handdoekradiatoren kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Elke handdoekradiator wordt met de hoogst mogelijke zorg via een professionele transporteur per vrachtwagen bij u bezorgd. Wilt u graag persoonlijk advies over de aanschaf van een nieuwe handdoekradiator? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Handdoek Radiatoren producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: FL-140-060-05-9016 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Thermrad Basic Top-6 buis-op-buis

  Thermrad Basic Top-6 buis-op-buis handdoekradiator in hoogte 1355 mm, breedte 596 mm. De Basic Top-6 is voorzien van 1/2" onderaansluiting. De Thermrad Basic Top-6 levert een vermogen van 998 watt bij 90/70/20°C. Alle Thermrad Basic-6 radiatoren worden geleverd inclusief ophangmateriaal.

 • Artikelnr.: 12001-02-058 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Thermrad RVS Lina handdoekradiator

  Thermrad RVS Lina handdoekradiator in hoogte 1200 mm, breedte 600 mm. De RVS Lina is voorzien van 1/2" onderaansluiting. De Thermrad RVS Lina 1200x600 levert een vermogen van 385 watt bij 90/70/20°C. Alle Thermrad RVS Lina radiatoren worden geleverd inclusief ophangmateriaal. Leverbaar in zowel geborsteld RVS als hoogglans.

 • Artikelnr.: 11103-12 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Vasco Bathline BB is een

  De Vasco Bathline BB is een voordelige, hoogwaardige handdoek designradiator. De Bathline BB wordt, net zoals alle luxe Vasco radiatoren, afgewerkt met een cataforetische grondlak voor een optimale kwaliteit. De Bathline BB is leverbaar  in wit RAL 9016 en antraciet M301 en is uitgevoerd met midden-onderaansluiting

 • Artikelnr.: 11127-04 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  De Vasco Bathline BC uit de nieuwe

  De Vasco Bathline BC uit de nieuwe Vasco Comfort collection is een unieke, hoogwaardige badkamer haddoekradiator. De Bathline BC is uitgevoerd met luxe horizontale vierkante lamellen en is leverbaar in RAL 9016 (wit), of M301 (antraciet).

 • Artikelnr.: 9210934 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  De Vasco Agave Handdoekradiator is

  De Vasco Agave Handdoekradiator is samengesteld uit ronde horizontale buizen en twee achterliggende ronde verticale collectoren. De Agave is zo precies afgewerkt dat de lasnaden onzichtbaar zijn. Deze radiator kan prachtig worden afgewerkt met design ventielsets, zie accessoires.

 • Artikelnr.: 9211164 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  De Vasco Agave Handdoekradiator is

  De Vasco Agave Handdoekradiator is samengesteld uit ronde horizontale buizen en twee achterliggende ronde verticale collectoren. De Agave is zo precies afgewerkt dat de lasnaden onzichtbaar zijn. Deze radiator kan prachtig worden afgewerkt met design ventielsets, zie accessoires.

 • Artikelnr.: 90300000471 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Veraline Economy badkamer

  De Veraline Economy badkamer handdoek radiator is een perfecte comfortoplossing in uw badkamer. Een warme badkamer tezamen met een warme handdoek geeft u een ideale comfort oplossing. Veraline Economy radiatoren zijn vormgegeven met een tijdloos design. 

 • Artikelnr.: 131010500118600180 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Brugman Ibiza is een strakke rechte

  Brugman Ibiza is een strakke rechte design handdoekradiator in de hoogte 1168 mm, breedte 500 mm. De Brugman Ibiza levert een vermogen van 742 watt bij 90/70/20°C. Daarnaast is de Ibiza uitgevoerd met 4 x 1/2” aansluitingen links- en rechts- onder en boven.

Assortiment handdoekradiatoren

Handdoek radiatoren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je hebt de "standaard" badkamer radiator met ronde buisprofielen, maar je hebt ook de designklasse met bijvoorbeeld vierkante buizen, buis op buis systemen en nog veel meer.

Ons assortiment handdoekradiatoren bestaat uit het Belgische designmerk Vasco, het Italiaanse merk Delonghi en het Nederlands merk Veraline. Alle merken zijn A-merk fabrikanten met de hoogste standaarden voor een gegarandeerd kwalitatieve haddoekradiator.

Wat belangrijk is voor een radiator in de badkamer is het Wattage. Een gemiddelde temperatuur van boven de 20 graden Celsius is in meeste gevallen wel gewenst na het douchen of badderen. Om zo'n temperatuur te behalen adviseren wij om 80 Watt per kubieke meter te gebruiken in de berekening voor het minimum wattage.

Scroll