OpenTherm thermostaten

OpenTherm is een communicatieprotocol tussen de HR-ketel en de kamerthermostaat. OpenTherm thermostaten worden ook wel modulerende thermostaten genoemd. Een OpenTherm thermostaat berekent continue de gewenste keteltemperatuur op basis van de ruimte temperatuur en de af-fabriek voorgeprogrammeerde instellingen. De uitkomst hiervan communiceert de thermostaat naar de CV-ketel. De CV-ketel regelt nu het vermogen modulerend waardoor de gewenste temperatuur bereikt wordt op een uiterst efficiënte en zuinige manier.

Voordelen OpenTherm thermostaat

- De gemiddelde cv-temperatuur is lager waardoor minder energieverlies optreed.
- Hoger comfort door minder schommelende cv-watertemperaturen. Stabieler.
- Minder thermische stress in de CV-installatie waardoor resonanties afnemen/verdwijnen.

Let op! OpenTherm thermostaten werken alleen op hiervoor geschikte CV-ketels

OpenTherm thermostaten producten

Producten per pagina
 • Artikelnr.: S101460 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Remeha qSense is een duidelijke

  De Remeha qSense is een duidelijke en simpel te bedienen kamerthermostaat. De qSense maakt gebruik van een modulerend protocol voor een optimaal comfort en minimale stookkosten. De qSense is voorzien van een helder verlicht display en wordt voorzien van stroom via het thermostaatdraad.

 • Artikelnr.: CMT937M1003 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Chronotherm OpenTherm thermostaat

  De Chronotherm OpenTherm thermostaat heeft een zelflerend vermogen en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Klokprogramma 7 dagen. Modulerende (OpenTherm) thermostaat werking. Deze thermostaat werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: CMT957M1011 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze

  Zelfdenkende, Honeywell draadloze thermostaat met OpenTherm regeling. geschikt voor elk cv-toestel. Het uitgebreide 7-daagse klokprogramma op deze thermostaat kan voor de hele week een verwarmingsprogramma instellen. Deze thermostaat werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: T87C2055 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Honeywell Round modulation plus

  De Honeywell Round modulation plus is een eenvoudig te bedienen kamerthermostaat.Via het OpenTherm protocool communiceert de thermostaat continu met de ketel voor een optimaalcomfort en regeling van de kamertemperatuur. Werkt uitsluitend op hiervoor geschikte OpenTherm toestellen.

 • Artikelnr.: 030034 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Intergas Comfort Touch is een

  De Intergas Comfort Touch is een kamerthermostaat met eenvoudig te bedienen touchscreen. De Comfort Touch blinkt uit in zijn precieze ketelsturing en robuuste, moderne design. De Comfort Touch communiceert via OpenTherm en wordt voorzien van stroom via de ketel. Hierdoor zijn er geen batterijen benodigd. De thermostaat is uitbreidbaar met de Intergas Gateway voor bediening via smartphone of tablet

 • Artikelnr.: 030004 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Intergas Comfort Touch is een

  De Intergas Comfort Touch is een kamerthermostaat met eenvoudig te bedienen touchscreen. De Comfort Touch blinkt uit in zijn precieze ketelsturing en robuuste, moderne design. De Comfort Touch communiceert via OpenTherm en wordt voorzien van stroom via de ketel. Hierdoor zijn er geen batterijen benodigd. De thermostaat is uitbreidbaar met de Intergas Gateway voor bediening via smartphone of tablet

 • € 181,25 € 249,00
  In winkelwagen Meer info
  (1)
  Artikelnr.: Y6H910RW4013 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  De Lyric T6R is de nieuwe standaard

  De Lyric T6R is de nieuwe standaard op het gebied van slimme thermostaten. De nieuwe slimme app bedienbare thermostaat waar Honeywell vierkant achter staat. De Lyric T6R is onder ander uitgevoerd met draadloze ketelsturing, ingebouwde Wi-Fi, OpenTherm en aan/uit ketelsturing, geofencing en Apple Homekit intergratie.

 • Artikelnr.: RFG100 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

  Honeywell internet gateway is een

  Honeywell internet gateway is een extensie voor uw Honeywell thermostaat met ingebouwde Wifi. Deze gateway communiceert met uw thermostaat en thuisnetwerk voor besturing op afstand middels smartphone/tablet in combinatie met de Honeywell App.

Scroll