Intergas CV-ketels

Intergas cv-ketels

Intergas CV-ketels zijn zeer efficiënt en vooral uiterst duurzaam. Met een meer dan uitstekend rendement op zowel tapwater als CV water behoren Intergas CV-ketels tot de absolute top.

Het uitzonderlijk hoge rendement wordt met een Intergas ketel behaald middels het unieke 2-in-1 warmtewisselaar principe. Intergas CV-ketels hebben maar één warmtewisselaar voor zowel cv-zijdig als tapwaterzijdig warmteproductie. Hierdoor behaalt een Intergas ketel het hoogst mogelijke rendement (TNO).

Dit wordt behaalt omdat een Intergas ketel ook het tapwater door de hoofd warmtewisselaar laat verwarmen. Dit zorgt er voor dat een secundaire warmtewisselaar overbodig is. Ook heeft een Intergas ketel geen driewegklep. Deze 'ontbrekende' onderdelen, die wel bij andere CV-ketels aanwezig zijn, zorgen ervoor dat Intergas ketels betrouwbaarder zijn. Meer info ->

Intergas CV-ketels producten

Producten per pagina

Intergas CV-ketel assortiment

Intergas deelt haar assortiment op in drie modellen ketels; De HRE A met A-label pomp, de HReco met modulerende A-label pomp en de sinds oktober 2017 verkrijgbare Intergas Xtreme serie met WTW unit.

Voor elke situatie is er een passende Intergas ketel. Alle Intergas ketels zijn op de toekomst voorbereid en prima te combineren in een duurzame opstelling met bijvoorbeeld een zonneboiler systeem. Daarnaast zijn alle Intergas CV-ketels voorzien van een RF Module, standaard zelflerende ECO-stand, weersafhankelijke regeling voor nog efficiënter stoken, en een efficiënte stroomafname (geschakelde voeding). Ook heeft CVkoopjes exclusieve Intergas combideals. Dit zijn compleetpakketten tegen een extra scherpe prijs. In de loop van 2018 zal Intergas de nieuwe en verder verbeterde Intergas HRX uitbrengen.

Indien u gebruik wilt maken van vloerverwarming in uw woning is de Intergas 2-wegklep ideaal. De vloerverwarming wordt op deze manier hydraulisch onderbroken waardoor de 2-wegklep een optimale werking garandeert tussen uw vloerverwarmingssysteem en uw Intergas ketel. De kwaliteit van elke Intergas CV-ketel wordt gekenmerkt door uitstekende garantievoorwaarden van maar liefst 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.

Intergas CV-ketel kopen

Een Intergas CV-ketel bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij alle Intergas HRE en HReco modellen leveren wij nu zelfs standaard 2 jaar service aan huis. Middels deze service bent u gegarandeerd van een werkende, storingsvrije en zorgeloze CV-ketel. Op het moment dat er toch een defect optreed, kunt u ons inschakelen voor een reparatie aan huis. Een Intergas CV-ketel monteur komt dan kosteloos uw ketel repareren.

Bij elk Intergas Kombi Kompakt HRE model, met uitzondering van de Prestige, wordt bovendien gratis een automatische ontluchter geleverd.

Scroll