Duurzaam

Of het nu gaat om energie besparen of milieu bewust investeren in duurzame technologie, CVkoopjes is ervaringsdeskundige op het gebied van biomassa installaties, thermische zonne- energie systemen en combinaties hiervan. Verbruikt u veel gas of olie (Mazout) omdat u bijvoorbeeld in het buitengebied woont, informeer naar de mogelijkheden. Wij bieden u de beste producten voor de scherpste prijs met ongeëvenaarde service. Gas of Olie vrij stoken zonder comfort verlies tegen een fractie van de kosten die u eerst had is nu mogelijk dankzij onze geoptimaliseerde systemen en verstand van zaken. Installatie service aanwezig voor Noord Brabant, Zeeland en Zuid Holland.

Duurzaam producten

17 - 24 van 160 │ Producten per pagina:
 • € 98,00
  In winkelwagen Meer info
  Artikelnr.: 512200030-512261310 Levering: Momenteel niet leverbaar Levertijd: 4 tot 6 weken

  OEG A-label

  OEG A-label verwarmingscirculatiepomp CPA60/25-180. 2-standen schakelaar. Maximale opvoerhoogte 5,2 meter. Voorzien van warmte-isolatie. Aansluitmaat 2x 1.1/2" en totale lengte 180 mm. Inclusief schroefkoppelingen 1.1/2" x 1".

 • (2)
  Biodom subsidie
  Artikelnr.: 70.90.707
  Levering: Voor € 77,- incl. btw thuisbezorgd Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  De Biodom LX wordt gesubsidieerd

  De Biodom LX wordt gesubsidieerd voor € 2500. Meldingsnummer KA00272. Biodom LX CV-pelletketel voorzien van BIO-LOGIC welke pelletkwaliteit herkent en zich automatisch afstelt. De Biodom LX is uitgevoerd met een 150 kg pelletreservoir, Ø 80 rookgasafvoer, dag- en weekinstelling en automatische trekregeling. De LX levert een nominaal vermogen van 23 kW en is geschikt voor ruimtes tot 300 m3.

 • Artikelnr.: 60.10.280 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis

  Duurzaam tapwaterstation met een

  Duurzaam tapwaterstation met een tapvermogen van 33 liter per minuut. De warmwater temperatuur wordt elektronisch geregeld. Uiterst krachtige circulatiepomp waardoor 33 liter tapwater per minuut haalbaar is en bovendien is het station eenvoudig te monteren. Inclusief isolatiebehuizing.

 • Artikelnr.: 516 005 460 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  De combinatie-Hygiëne boilers met

  De combinatie-Hygiëne boilers met geïntegreerde spiraalbuis gemaakt van roestvrij staal voor drinkwaterverwarming overtuigt door zijn veelzijdigheid. De spiraalbuis van roestvrij staal verwarmt het water continue. De voordelen van een boiler en een doorstroomverwarmer worden daardoor optimaal gecombineerd.

 • Artikelnr.: 516 005 302 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Het buffersysteem met

  Het buffersysteem met voorrangschakelingen slaat de energie in lagen op, hierdoor kunnen de bijdrages van verschillende warmtepompen worden verenigd, en op elk moment voor verschillende toepassingen worden aangesproken.

 • Artikelnr.: 516 005 400 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Buffer- proceswateropslag met vaste

  Buffer- proceswateropslag met vaste geïntergreerde verwarmingsslang en proceswatertank. Geschikt voor het gebruik van warmwater verwarmingen, warmwaterpompen, branders, olie- en gasketels, Solar, pellet- en houtketels en haarden.

 • Artikelnr.: 516 005 203 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 4 tot 6 weken

  Warmwateropslag met geïntegreerde

  Warmwateropslag met geïntegreerde buisslang, conform DIN 4708. Voor verwarming van proceswater in combinatie met verwarmingsketels, lage temperatuur verwarmingssystemen en Solarinstallaties.

 • Artikelnr.: 516000452 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

  Het OEG 2Plus schuindakpakket is een

  Het OEG 2Plus schuindakpakket is een zeer duurzame warm-tapwater oplossing geschikt voor een gemiddeld huishouden (3-4 personen). Met de zon water opwarmen is een uitstekende manier om energie te besparen. Dit 2Plus solarpakket is goed voor een Solardekking van 50 á 60% en heeft daarom een goede balans op investering en opbrengst. Daarbovenop kunt u subsidie krijgen op dit pakket.

Scroll