Complete Solarpakketten

Complete Solarpakketten met 4Flex Solarbuis systemen waarvan de flexibiliteit een ideaal voordeel is. Afhankelijk van de toepassing raden wij u aan per vierkante meter cir. 100 liter boileropslag te beschikken. Schuindak-montagesystemen zijn tevens geschikt voor standaard dakpannen. De specificaties van de aangeboden Solarpakketen is gebaseerd op een montage ligging op het Zuid/Zuidwesten.

Complete Solarpakketten producten

  • Artikelnr.: 516000440 Levering: Gratis aan huis Levertijd: Voor 17:00 besteld, maandag in huis

    Het OEG 2Plus schuindakpakket is een

    Het OEG 2Plus schuindakpakket is een zeer duurzame warm-tapwater oplossing geschikt voor een gemiddeld huishouden (2-3 personen). Met de zon water opwarmen is een uitstekende manier om energie te besparen. Dit 2Plus solarpakket is goed voor een Solardekking van 50 á 60% en heeft daarom een goede balans op investering en opbrengst. Daarbovenop kunt u subsidie krijgen op dit pakket.

  • Artikelnr.: 516000452 Levering: Gratis aan huis Levertijd: 2 tot 3 weken

    Het OEG 2Plus schuindakpakket is een

    Het OEG 2Plus schuindakpakket is een zeer duurzame warm-tapwater oplossing geschikt voor een gemiddeld huishouden (3-4 personen). Met de zon water opwarmen is een uitstekende manier om energie te besparen. Dit 2Plus solarpakket is goed voor een Solardekking van 50 á 60% en heeft daarom een goede balans op investering en opbrengst. Daarbovenop kunt u subsidie krijgen op dit pakket.

Scroll