Honeywell Evohome Wi-Fi - 6 Zone Opentherm pakket

Honeywell Honeywell logo
Kenmerken
 • Zelflerend
 • Zones onafhankelijk regelen
 • Opentherm ketelsturing
 • Draadloos bedienen via APP
 • Dag/nacht en week programmeerbaar
 • Vakantiefunctie
 • Verlichtdisplay
 • 2 jaar garantie (uitbreidbaar naar 5 jaar)
 • Tot wel 30% besparen op uw stookkosten
 • Met ingebouwde internet Gateway EVOHOME SIMULATOR

❯ meer info
❯ stel een vraag over dit product
❯ accessoires en toebehoren

€ 639,95

Levering: Gratis aan huis

Voor 17:45 uur besteld, morgen in huis

Artikelnr:

 • Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 • Kies zelf je leverdatum
 • Deskundig advies? Bel 085 016 1361
 • Actuele voorraadinfo
 • Alle prijzen inclusief btw
Meer informatie opvragen over dit product
Honeywell Evohome Wi-Fi - 6 Zone Opentherm pakket

Honeywell Evohome Wi-Fi - 6 Zone Opentherm pakket

shadow
betaalmethodes kieskeurig rating kiyoh rating

Hoe werkt het?
Met de opties en accessoires zoals bijvoorbeeld de slimme Draadloze Honeywell HR92 radiator thermostaatkoppen kunt u ruimtes opdelen in Zones. Deze zones worden duidelijk weergegeven via het evohome bedieningspaneel onder een door uzelf gekozen naam. Bijv. Woonkamer (zone 1), Keuken (zone 2), Master bedroom (zone 3) enz.
De zones worden afzonderlijk aangestuurd en uitgelezen op actuele temperatuur en wenselijke temperatuur. De comfort wensen zijn op tijds instelling per zone in te stellen en kunnen met 1 druk op het touch screen bedieningspaneel worden aangepast. Dus stel dat de temperatuur instelling voor zone 'Master Bedroom' 15 graden is op de dag, maar u wilt u dit graag tijdelijk op 20 graden ingesteld hebben, dan kunt u door de zone aan te raken op het bedieningspaneel direct de temperatuur verhogen. Uiteraard ook op afstand via tablet of smartphone.

Door op deze manier ruimtes onafhankelijk van elkaar in te stellen op gewenste comfort temperatuur en te bedienen, wordt een enorme besparing op uw energiekosten gerealiseerd. U kunt maar liefst 12 zones aanmaken op uw één Evohome regelaar, elke zone kan onbeperkt worden voorzien van apparaten. Denk hierbij aan de HR92 radiator regelaar, maar ook aan draadloze thermostaten, of temperatuur opnemers, vloerverwarming regelaars, enz...

Bediening
Evohome is middels het centrale bedieningspaneel en smartphone of tablet te bedienen. Vanuit de luie stoel of buitenshuis en onderweg volledige controle en inzicht hebben over de heersende temperaturen van de betreffende zones in huis. Het centrale bedieningspaneel is full colour, verlicht, automatische sluimering en voorzien van touchscreen.

Besparen
Doordat u altijd en overal het overzicht en de controle heeft over de zone-temperatuur instellingen bespaard u zonder meer op uw energiekosten. De ruimtes worden vanaf nu bewuster op temperatuur ingesteld waarbij er niet onnodig gestookt wordt. Daarnaast zorgt de zelflerende functie van het centrale Evotouch bedieningspaneel dat de draadloze ketel aansturing adaptief efficiënt wordt uitgevoerd. Maar ook snel de Eco functie selecteren op afstand zorgt voor een directe temperatuur besparing van 5 graden op alle zones. Heeft u de zones voor comfortabel ingesteld op tijd en temperatuur wens, dan functioneert het hele systeem automatisch en optimaal. Maximaal besparen op energieverbruik en optimaal comfort zijn met het Evohome systeem gegarandeerd.

Eenvoudig te installeren
Evohome is door middel van een wi-fi verbinding gemakkelijk op te nemen in het draadloze thuisnetwerk. Daarnaast zijn nagenoeg alle bijbehorende honeywell componenten en accessoires draadloos en gemakkelijk te koppelen middels een handige installatie 'wizard'. bekijk video.

Toekomstige uitbreidingen "LeSucre"
Evohome is in de nabije toekomst uit te breiden met het zo genoemde Honeywell LeSucre. LeSucre bestaat uit huis en tuin demotica componenten welke enkel draadloos te koppellen zijn aan het Evohome Wi-fi bedieningspaneel. Bij LeSucre mag u denken aan draadloze- camera's, deurbellen, alarmsystemen, rook en koolmonoxide melders en nog veel meer. 

Leveromvang: Honeywell Evohome Wifi - 6 Zone pakket - ATP954M3020 
Honeywell Evohome bedieningspaneel
Honeywell Evohome tafelstandaard/oplader
Honeywell Opentherm ontvanger
6x Honeywell HR92 radiatorregelaar


Bekijk alle producten van het merk Honeywell

Garantie 2 jaar, uitbreidbaar naar 5 jaar
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Bedraad Wi-Fi draadloos / ontvanger is 2 draads
Modulerend met OpenTherm Ja
Aantal perioden per dag instelbaar Ja
Batterijen Ja (inclusief)
Displayverlichting Ja
Instelbaar per dag Ja
Los van de muur te bedienen Ja
Temperatuur instelbereik 5 - 35 graden Celcius
Uitbreidbaar Ja
Potentiaalvrij schakelcontact Nee
Schrijf uw review
Honeywell Evohome Wi-Fi - 6 Zone Opentherm pakket

Honeywell Evohome Wi-Fi - 6 Zone Opentherm pakket

Bespaar op uw energie kosten door volledig controle te hebben over de ruimte-temperatuur. De Evohome Wi-Fi 6-Zone pakket biedt hierin optimaal gemak en comfort. Dit pakket is enkel geschikt voor cv-ketels met Opentherm aansturing.

Schrijf uw review

Andere Honeywell Evohome

Next Previous
Scroll